Ja mam całkiem konkret te plamienia..dobrze, że brązoweSama uspokajałam, a dziś pobolewał mnie brzuch jak na miesiączkę, ale bardzo delikatnie i szybko minął. Do tego miałam wrazenie że mam jasnobrązowe plamienie, choć potem założyłam wkładkę o nic nie było... No i oczywiście stresik.
Umówiłam się do lekarza na przyszłą sobotę, teraz tylko odliczać dni![]()
reklama
Magdalena0120
Fanka BB :)
Liczę na to, że jestem w tych 20% szczęśliwych, które omijają mdłościNie chwal dnia..oczywiście nie życzę, ale mi się chyba dopiero powili rozkręcają mdlosci i ogólnie słabość, dziś 6+5a już się cieszyłam...
KoszałekOpałek
A nie możesz podjechać na sor? Albo jakaś nocna opieka medyczna?Ja mam całkiem konkret te plamienia..dobrze, że brązowelekarz w środę, ale nawet gdyby to nie mam szans przyspieszyć bo przyjmuje tylko poniedziałki i środy, poniedziałek zawalony...no nic, pozostaje czekać.
Tak myślałam to zrobić, ale wszystko się uspokoiło, bólu brzucha przy tym nie było, więc stwierdziłam że czekam do środy, dziś jest czysto, w nocy teżA nie możesz podjechać na sor? Albo jakaś nocna opieka medyczna?
Kwiatkowa14
Dobra to i ja nieśmiało się z Wami przywitam 
KoszałekOpałek
Trzymam mocno kciukiTak myślałam to zrobić, ale wszystko się uspokoiło, bólu brzucha przy tym nie było, więc stwierdziłam że czekam do środy, dziś jest czysto, w nocy też![]()
Dodulina20
Moderator
WitajDobra to i ja nieśmiało się z Wami przywitam![]()
Ale napisz coś o sobie, na kiedy wypada Ci termin? Robiłaś jakieś badanie, wizyta już była? Masz już dzieci, która to ciąża?
Też czekam już na zamknięcie grupy bo mam super wspomnienia z grup moich córek, miło było solidaryzować się na grupie
Figazmakieem
HeejDobra to i ja nieśmiało się z Wami przywitam![]()
Heej, na kiedy termin? Napisz coś więcejDobra to i ja nieśmiało się z Wami przywitam![]()
Ja staram się nie panikować, ale na pewno jakby się powtórzyło to podjadę na IP, też jestem po stracie, na dziś miałabym termin poroduTrzymam mocno kciukimam nadzieję że wszystko będzie dobrze
![]()
ja sama jestem turbo przewrażliwiona przez jedna stratę
![]()
reklama
Ja te, na prywatnej to już hulaj dusza piekła nie maWitajna razie tu na grupie jest bardzo spokojnie, większość dziewczyn dopóki nie dostaniemy zamkniętej grupy to boi się udzielać za wiele
Ale napisz coś o sobie, na kiedy wypada Ci termin? Robiłaś jakieś badanie, wizyta już była? Masz już dzieci, która to ciąża?
Też czekam już na zamknięcie grupy bo mam super wspomnienia z grup moich córek, miło było solidaryzować się na grupie![]()
Podziel się: