Hej, a kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? To termin obliczymy i wpiszemy na pierwszą stronęWitajcie
Dopiero dołączyłam do forum.
U mnie wizyta 20marca potwierdzającą - robione dwa testy (pozytywne) z bety wyszło że ok.5tydzień na wizycie u ginekologa będzie koniec 7 początek 8 tygodnia.
Zaczęły się mdłości, ale bez wymiotów a piersi jakby chciały wyskoczyć z orbity![]()
reklama
O
Onaaa1989
Gość
30styczeńHej, a kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? To termin obliczymy i wpiszemy na pierwszą stronę![]()
Oki, to wychodzi 6 listopada, zapisuje30styczeń
O
Onaaa1989
Gość
SuperOki, to wychodzi 6 listopada, zapisuje![]()
Hiacyntka
Aktywna w BB
Ja dzisiaj dzwoniłam i wizytę mam dopiero 16kwietnia-także troszę sobie poczekam,,

Truskawka0105
Fanka BB :)
O kurczę długo każą czekaćJa dzisiaj dzwoniłam i wizytę mam dopiero 16kwietnia-także troszę sobie poczekam,,![]()
Też tak czekałamJa dzisiaj dzwoniłam i wizytę mam dopiero 16kwietnia-także troszę sobie poczekam,,![]()
O
Onaaa1989
Gość
Jeżeli powiesz że wyniki wyszły pozytywny to powinna przyjąć Cię wcześniej - ja jak się zapisywałam to od ostatniej miesiączki policzyłam 7tygodni i zapisałaJa dzisiaj dzwoniłam i wizytę mam dopiero 16kwietnia-także troszę sobie poczekam,,![]()
Dodulina20
Moderator
Kurcze, późno, a to prywatnie czy na nfz?Ja dzisiaj dzwoniłam i wizytę mam dopiero 16kwietnia-także troszę sobie poczekam,,![]()
Ja chodzę prywatnie i jak dzwonię to tylko mówię kiedy chce przyjść i czasem nawet kilka dni po telefonie jest miejsce. Jak miałam biochem w listopadzie to w środę około 16 dostałam wynik, zobaczyłam że beta wzrosła zdecydowanie za mało, od razu zadzwoniłam i miałam wizytę w piątek, nikt nie pytał z czym przyjdę. Po prostu chciałam na piątek to mnie zapisali. Choć pewnie na NFZ się dłużej czeka...
reklama
Podziel się: