Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Polecam z całego serca. Wróciłam do życia. Są dni, że działa lepiej, są też takie gdzie od rana mam jeszcze mdłości lub po 18 ale to nic w porównaniu z tym co było....Na wymioty tylko i wyłącznie pomagała mi Xonveanic nie działało tylko to. Fakt jest drogo ale komfort życia super
Myślę, że jesteśmy na podobnym etapie. Skoro nie masz objawów, to tylko się cieszyć, bo może tak Ci zostanieWspółczuję wam dziewczyny. Ja praktycznie nie mam objawów, oprócz bólu piersi. Co prawda w czwartek dopiero 5 tydzień, więc może dlatego. Póki co mam sporo energii i dobrze się czuję. Zobaczymy jak będzie dalej![]()
Nie rozumiem, jak można lubić stan ciąży. Dla mnie to dość duże wyrzeczenie w celu posiadania dziecka.Ja też bardzo Wam współczujęosobiście nie mam żadnych mdłości. Miałam jakieś 2 dni w zeszłym tygodniu. W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle, a w drugiej mdłości "powiedziały mi" że może jestem w ciąży, też miałam je jakieś 2 dni i potem minęły. Wymiotowałam tylko jeden raz z pierwszą córką, ale to były wymioty spowodowane ogromnym bólem głowy.
Poza tym uwielbiam być w ciąży, wiadomo, że nie jest lekko, ale ciąże mnie oszczędzają i naprawdę to lubię
Porody też, choć nie były tak różowe jakbym chciała, ale o tym już opowiem na grupie prywatnej![]()