reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob wlansie słyszałam o rozchodzenie się miednicy, czy to jest groźne? Ja i tak mam szerokie biodra :O

Dziewczyny a tak dokładniej o co chodzi z wiesiolkiem ? Jeśli to naprawdę pomaga to może sama też zakupie, i będę spokojniejsza o porod bo póki co spędza mi sen z powiek...

Milia ja do szpitala też nie życzę sobie gości, dla mnie to czas na odpoczynek. Tylko mąż i mama ale nie wierzę że tesciowa nie będzie się pchać, dlatego biorę pod uwagę poród w mieście oddalonym o 40km, bo oni nie mają jak dojechac. Ja dam radę dojechać a nie ma tragedii droga jest super, a perspektywa spokoju kusząca...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros jakie poświęcenie oby teściowej uniknąć :)

Karola dużo już masz a jaki wózek?

Milia ja to Cie podziwiam za tą wytrwałość i takie długie spacery :) ja siedzę tylko przed tv i zamulam nawet na spacer nie chce się iść.

Diabliczka u mnie też bez obiadu:d tzn najadlam się chipsów a potem zrobię frytki - nie krzyczcie :)

Na szczęście u mnie jeszcze dziś a jutro i piątek mój ma wolne. W sobotę idę na babski wieczór do kuzynki to trochę się rezerwę w koncu:)

Milia, ja średniego wzrostu 164 a mąż prawie 190 także różnie może być. Cóż będę szukać takich paczek używanych żeby było jak najwięcej większych ubranek a te mniejsze dokupie nowe.

Kejti, byłam ostatnio w komisie. Kupiłam Tako Jumper 3w1 za 600 zl. Wygląda jakby go nikt nie używał. Sprawny i kolor jak nowy...

Karola, no to może być dziecko z tych dłuższych :) Ale wiesz co, ja w domu to miałam i ciuszki na 50, bo koleżanka mi pożyczyła, ale w szpitalu tylko 62, a Małgosia 51 cm i spoko było, trochę tonęła, ale łatwiej było założyć :)

Keejti, nie wychodzę codziennie na tak długie spacery, no co Ty, mi też się nie chce :D
Ostatnio na takim długim byłam dokładnie 2 tygodnie temu. Tak to koło domu się przechadzam. A jutro muszę do przychodni i pogoda ma być ładna, więc wolę iść na dłuższy spacer niż taxi brać, dźwigać Małgosię z fotelikiem i kasę wydawać. Nie jeżdżę autem. Muszę się kiedyś przemóc, ale jakoś nie mogę.
A z powrotem mam 2 km do Rossmanna, to tam sobie pójdę i mąż po pracy nas odbierze :) Potem bez wyrzutów sumienia będę mogła zjeść jakąś czekoladę albo pizzę :D

O milia dobry tok myślenia z tą pizza :) mi się nie chce chyba ze względu na schodzenie z góry, jestem przekonana że w domu byłabym non stop na podwórku. Może kiedys:) w sierpniu będziemy toczyć rozmowy na ten temat.

Karola no cena dobra a nie balas się używanego fotelika?

Kurczę, chciałam teraz nagrać małego jak szaleje ale oczywiście jak włączyłam kamerę to sie uspokoił[emoji12] A tak fajnie brzuch skakał[emoji1]

Jeszcze oczywiście mam zachcianke. Konkretnie mam okrutną ochotę na hot doga. Ech, ciąża[emoji12]

Karola ja dzisiaj miałam hot-doga na drugie śniadanie, bagietka,parówka do tego sałata, pomidor, ogórek i dużo keczupu z majonezem, mniam :) specjalnie rano poszłam do tesco po bagietkę :p
Ja też wybrałam wózek tako moonlight :)

Kejti ja uwielbiam czipsy i frytki ale odkąd P robi większe zakupy to mi nie kupuje bo niezdrowe :/

Kejtii, gondola ma Ryłko lekko zuzyta rączkę. Natomiast fotelik i spacerowka jest jak nowe. Bardziej wygląda na wózek powystawowy A nie używany[emoji12]

reklama
Hej dziewczyny. To sie nazywa szczescie. Dzis robilam krzywa cukrowa no i odbieram wynik a tu dwie wartosci, na czczo i po dwoch godzinach. Zgubili gdzies po godzinie! Do tego gin kazal koniecznie powtorzyc jesli nie znajda probki bo na czczo wynik 112 a po dwoch h 98. Ze tez akurat to musieli zgubic [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry