reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Linka bardzo Ci współczuję. Moja siostra też się kiedyś topila wpadła w dziurę w pomoście. Najgorzej że nikogo z dorosłych nie było bo my po cichutku z namioty wyszlysmy jak rodzice spali, jakiś chłopak ja wyciągnął.

Princeseczka okropna historia, babcia nie ma za grosz wyobraźni jak bardzo krzywdzi takim zachowaniem wnuczkę.

Co do brzuszka, u mnie raczej niżej ale powoli zaczyna się też pojawiać od góry, i powiem wam że jest tragedia . Dziś 35stopni wybrałam się do hurtowni art dziecięcych i ledwo miałam siłę wracać a przeszłam gdzieś 500m do hurtowni po hurtowni i z powrotem. Nie wyobrazam sobie siebie kompletując wyprawkę w 35czy 37tc.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Keejti nie boli juz brzusio zastresowalam się tylko mocno przez sytuacje ... od 4 rano spać nie mogę , będę senna jak dzieciaki wstana

Milagros ja juz mam problem i zamawiam w necie co się da :)

Ehh a ja też dziś przed 6 się przebudzilam jak mój do pracy się szykowal a jeszcze Julek się obudził i już raczej nie zaśnie. No cóż w dzień z nim się zdrzemne

Współczuję mi na razie jakoś nie aż tak ciężko po sklepach chodzić ale w sumie też dużo przez neta.
Princeseczka o widzisz jak się trafiło zawsze to mniej zostanie. U mnie też ubranko od chrztu leży i tylko raz założone taki wydatek na raz

Cześć wszystkim, ja też dziś wcześnie wstałam i zrobiłam krokiety na obiad przynajmniej później nie będę się smażyć w kuchni.
Ja brzuszek mam chyba raczej wysoko i zaczyna się coraz bardziej robić okrąglutki :)
Princeseczka o rany jak można tak do dziecka mówić że to jego wina, przecież nie zrobiła tego specjalnie i zamiast się cieszyć że ona żyje to jeszcze takie rzeczy mówić :(
Gaga super, że nie musisz wszystkiego kupować, zawsze to odpadną jakieś wydatki.
Magdalena o już masz glukozę z głowy, zazdroo ;)mnie to dopiero czeka. Najważniejsze że wyniki dobre.

Laski u mnie już kuchnia błyszczy łazienka też lodówka umyta, w sumie to całe mieszkanie, pranie wstawione. Sama w szoku jestem :d

A wczoraj wystawilismy na balkon małemu basen i muszę jakoś wymienić ta wodę ale nie mam pomysłu jak chyba do miski i nosić do lazienki;/

Mamusia cytryna dużo daje. My miałyśmy w labo od razu o smaku cytrynowym i całkiem całkiem.

Kejti z miską to najlepszy sposób, tylko noś po troszeczku i rób sobie przerwy żeby nie przesadzić:)
Właśnie Pani w przychodni mówiła że mogę przynieść połówkę cytryny i powinno być lepiej. Wybieram się 8 sierpnia ale już się martwię żeby było ok i nie trzeba było powtarzać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry