reklama

Listopadowe mamy 2016

Mamusia mój też już wysoko jest, właśnie przed chwila tez się tak bawiliśmy on się wypycha ja pukam albo głaszcze. Takie pierwsze zabawy, sama przyjemność ;)

Jutro idę na glukozę, trzymajcie kciuki za mnie, oczywiście najbardziej głodna teraz jestem a już się boję jeść tak późno.

reklama
Katerineczka a widzisz ja sie przeraziłam ze to aż tak i nie wiedziałam co myśleć. Dziękuję i trzymam kciuki za glukozę może nie będzie źle ale brak jedzenia to ogromny minus a tu jeszcze trzeba siedzieć 2 godz.

Katerineczka ja tez jutro będę miała tę wątpliwą przyjemność napić się glukozy i posiedzieć 2 godz. O głodzie. Ja już jestem glodna jak o tym pomyślę. Bo zanim się wygrzebie rano, zanim dojadę a w labo na pewno kolejka to śniadanko w południe machnę

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Katerineczka ja jadłam wczoraj o tej godzinie ciastoni kielbaske glukoza wyszła mi super :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros to ty masz super spalanie, ja w poprzedniej ciąży miałam 2 razy robiona no pierwsza wyszła bardzo kiepsko, a wtedy właśnie późno jadłam i słodkie tez, a na drugą starałam się już tak nie jesc chociaż od 21 22, i było już ok. Ale moja ginka i tak już panikowala ze to cukrzyca i żyć mi nie dawała. Wiec wole się przemęczyc, no chyba ze się nie uda i zwymiotuje. Najgorzej się boję tego siedzenia tam w przychodni, duszno strasznie i śmierdzi. Wtedy uprosilam ze usiade sobie w aucie drzwi otworze i jakoś się dało. Spróbuję teraz tak znowu. Wiadomo że to chodxi o to żeby siedzieć i nie spalać w inny sposob, ale do auta to blisko bardzo jest ;)

Katerineczka ja zwymiotowalam przed, później strasznie się meczylam te dwie h mała kopala mi w żołądek.
Też pilam drugi raz bo pierwsza wyszła dość płaska i byla robiona 12-13tc bo było podejrzenie cukrzycy (na czczo glukoza wyszla mi 93) i miałam nadzieję że jak w tym 12tc wyszło ok to teraz nie będę musiała ale jednak musiałam pić znów :( i jak dobrze pamiętam było 60cos 80cos i chyba 102.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Katetineczka i firana kciuki za to jutrzejsze paskudztwo bleeeee mnie to czeka za jakies półtora tygodnia.

Katerineczka dzieki za odpowiedz. Ja w sumie nigdy nie chodziłam do kardiologa bo z sercem mam wszystko ok. Ale tym razem jesli puls mi skoczy tak wysoko jak wtedy to pójdę do kardiologa. W tamtej ciazy miałam krwawienie i przez miesiac nie mogłam sie nigdzie ruszyć bo lezalam w szpitalu, tam mi to wykryli i konsultowali z kardiologiem, neurologiem, okulista, internista a nawet psychiatra. I nic mądrego nie wymyślili.
Jednak tak po czasie mysle, ze wtedy powodem tak wysokiego pulsu było cisnienie i obrzęki. Brałam dopegyt na cisnienie, nawet doszłam juz do 8 tabletek na dobę ale to nic nie pomagało. Cisnienie wariowało a puls jeszcze bardziej. A pozniej obrzęki na nogach miałam takie ze nogi w kostkach równały sie z moimi łydkami. Teraz odpukać cisnienie w porządku a puls unormował mi sie i trzyma sie koło 100, wiec tak na granicy normy w ciazy.
Jak by zaczął wariować to biegiem lecę do lekarza.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyny kciuki za glukoze :-*

Katerineczka ja przed krzywa tez nie jadlam od godz.20.
Jesc mi sie rano chcialo ale jak wypilam glukoze to mi przeszlo i jakos dalam rade tam wytrzymac bez jedzenia. W domu zjadlam ok.11

Bedzie dobrze laski:-*

Mnie moj maly skarb obidzil chwile po 5 wypychaniem :-) ale ja sie jeszcze z nim tak nie bawilam jak Wy dziewczyny :-) on jak sie wypycha to szybko znika:-)

Milego dnia:-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry