Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Następna wizyta w środę na 18:00 ...mam być z betą. Nie chce mi się wierzyć, że ciąża jest tyle młodsza, ale powiedział mi, że nie jest cudotwórcą i na darmo mi nie obiecuje, że kropek będzie w środę. Gdyby nie miał pewności, nie dałby mi nigdy zapewnien.Nessi super ze lekarz mówi że jest szansaja tam w to jak najbardziej wierzę
tydzień to nie tak dużo różnicy, kiedy teraz masz wizytę ? :-)
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dorota123456789 bąbelek w domu ma 15 miesięcy :-) Wszędzie go pełno i niewiele czasu dla siebie, więc na forum pewnie będę wskakiwac wieczorami i nadrabiać :-)
Nessi masz bardzo podobna sytuacje do mojej. Tydzień temu też jeszcze nie było zarodka a teoretycznie juz powinien być. Cały tydzień czekania,nerwów, powtórzeń bety no i wczoraj na szczęście pokazało się serduszko ❤ głowa do góry, jeszcze tylko kilka dni. A beta jak Ci przyrasta?
Ja również chodzę do lekarza prywatnie, jakoś nie mam zaufania do tych na NFZ. No i fajnie mieć usg na każdej wizycie ;-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka