Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Na 16 wiem,że za wiele widać nie będzie o ile wgl coś będzie widać, ale martwi mnie ból podbrzusza i krzyża, wolę dmuchać na zimne. A tak poza brakiem apetytu, mdlosciami i -2kg nic mi nie jest
Mam tylko pytanie, próbuje zalogować się na forum poprzez aplikację. Wcześniej przy systemie windowsa nie miałam problemu a teraz na androidzie wyskakuje mi ciągle opcja żeby się zarejestrować czy któraś byłaby mi w stanie pomoc ? Może robię coś źle :|
Milagros to będziemy trzymac &&&&
Na aplikacji jest to tak glupio napisane ...nie ma zaloguj tylko jakos tak glupio wlasnie jest, ale nie pamietam co trzeba byla wcisnąć
Kilknij raz to raz to i sie zalogujesz
Ah zobaczymy co będzie, jeszcze do to mnie do końca nie dociera liczylam na jakieś dłuższe starania A tu znów udało się przy pierwszej próbie I dopada mnie milion wątpliwości czy sobie poradzimy
Milagros witaj, pewnie idź, może luteine lub dupka dostaniesz, musi być dobrze, ja też pierwsza ciążę poronilam a teraz w domu mam 3 dzieci i czekam na 4 ;-)
Dorota właśnie mam nadzieję że coś dostane. Zobaczymy co moja Pani doktor stwierdzi. PP cichu liczę że nic nie będzie potrzebne dodatkowo i bobas sam sobie poradzi.
Milagros witaj :-)
Ile wy już objawów macie.. Chyba aż zazdroszczę..
Dzis mam zalatany dzien, wiec pewnie dopiero później wpadnę.
Mam jakieś uplawy.. Myślicie, że clotrimazolum dopochwowe 10% w kremie jest Oki? W poprzedniej ciazy uzywalam ale nie tak wcześnie..