reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Sama byłam w szoku. Do tego ciąża starsza niż z ostatniej miesiączki.

Dzisiaj chyba coś złego się ze mną dzieje :p nie mogłam normalnie zjeść śniadania, mdłości? Niby chciało mi się wymiotować, ale nie poszło. Nieprzyjemnie.

Tu gdzie ja chodzę też mają nowy sprzęt i gino u którego byłam na wizycie będzie prowadził mi ciążę, a na przeciwko niego jest gabinet usg , które wykonuje jego żona :) To oni otworzyli tą przychodnię w tamtym roku. Dobrze , że mają umowę z NFZ, do niej chodziłam kiedyś na usg do innej przychodni jak byłam z młodą w ciąży, spoko babka :) Zresztą jej mąż też ( mimo, że każdy mówił , że tylko jak prywatnie się chodzi to jest przyjemny) , w moim przypadku okazał się super :) powiedział , że po usg od razu mam iść do recepcji po moją kartę i z kartą do niego bez kolejki, a jak na usg będzie ok to założy mi ciążową :)

No to nie zazdroszczę, mi dopiero dziś się zaczęło. Zobaczymy.

Mam pytanie do dziewczyn, które są w kolejnej ciąży. Moja kuzynka dwie pierwsze ciąże wymiotowała i ogólnie źle się czuła i ma dwóch chłopaków, w trzeciej dobrze się czuła i brak wymiotów i jest córka. Czy można na tej podstawie przewidzieć płeć dziecka? Też tak miałyście?

Super, że znalazłaś odpowiedniego lekarza. Mnie w rejestracji nawet nie zapytali do którego chce, tylko zapisała tak jak sama uważała :p ale najwyżej po wizycie zmienię.

reklama
Palula nie sugeruj się tym :) Ja w pierwszej ciąży zero oznak ciąży i mam babę :D a teraz odwrotnie... z łóżka dzisiaj wstaję tylko do toalety , bo tak mnie mdli jak chodzę... jak leżę jest w miarę ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry