reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Iza trzymam kciuki
Kejti szczerze wątpię żeby coś tam się ruszyło. Póki co jedynie biust jest pełniejszy.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Kejti szczerze wątpię żeby coś tam się ruszyło. Póki co jedynie biust jest pełniejszy.
katerineczka
Fanka BB :)
a masz w rodzinie bliznieta?
ja mam 5 przypadkow z czego dwa to dwa pokolenia wczesniej czyli prawdopodobienstwo jeszcze wieksze
a jednak na usg jeden dzieciaszek. no coz moze sie uda w drugiej ciazy ;p
Babcia mojej Babci miała bliźnięta i to tyle u mnie... jeszcze męża rodziny nie sprawdziłam, ale w bliskiej to na pewno nie.
A myślicie że mogło to drugie się schować? Bo tętno było jedno, ale czytałam ze mogą się pokrywać.
A teraz pytanie z innej strony czy to mogłoby oznaczać coś złego ? Taki drugi pęcherzyk?
katerineczka
Milagros hehe oczywiście ze dam znać
teraz wizytę mam 25.03
Będziemy sprawdzać przeziernosc karkową, a jak będzie za wcześnie to jeszcze raz za tydzień lub dwa.
Stanik kupiłam za mały
conajmniej d musi być. Spuchlam hehe
Idę spróbowac zdjęcia pododawać a mam oprócz usg jeszcze brzuchaaa
Specjalnie zrobiłam na wątek o brzuszka ch
Będziemy sprawdzać przeziernosc karkową, a jak będzie za wcześnie to jeszcze raz za tydzień lub dwa.
Stanik kupiłam za mały
Idę spróbowac zdjęcia pododawać a mam oprócz usg jeszcze brzuchaaa
Specjalnie zrobiłam na wątek o brzuszka ch
D
Deleted member 158337
Gość
Katerineczka coś kiedyś mi się o oczy obilo ze jeśli będzie "zbędny" to organizm go albo wchłonie albo wydali Ale co i jak dokładnie nie mam pojęcia, nie chce Cię wprowadzać w błąd. Najwyżej będzie miało dwie lodówki jak to moja Pani doktor mówi
coś z tym pęcherzykiem później i tak się dzieje bo po wykształceniu pepowiny to przez nią dziecko pobiera jedzonko. Dobrze rozumuje?
Priinceseczka
Ja sie nie znam na tych pecherzykach. Ostatnio gon mi pokazywal nasza pepowinke
o cialku zoltym to wiem tyle ze ono wytwarza naturalny progesteron.
Boze dziewczyny czy Wy tez tak mocno kochacie tego malutkiego ktosia w brzuszku? Ostatnio ktos zapytal mojego czy juz czuje ze bedzie tata, to odpowiedzial ze nie. Wiecie jak mi przykro bylo? Poplakalam sie wtedy...
o cialku zoltym to wiem tyle ze ono wytwarza naturalny progesteron.Boze dziewczyny czy Wy tez tak mocno kochacie tego malutkiego ktosia w brzuszku? Ostatnio ktos zapytal mojego czy juz czuje ze bedzie tata, to odpowiedzial ze nie. Wiecie jak mi przykro bylo? Poplakalam sie wtedy...
reklama
linka1985
Priinceseczka z chłopami tak jest nie przejmuj się ty masz łatwiej pod swoim sercem nosisz dzidzia . A oni biedni z boku są , jeszcze poczuje się tata i będzie dumnie z wozeczkiem paradowal