reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja mam 8+3 to 9 ale mimo wszystko nie skonczony, to już się liczy? Myślałam, że od pełnych.
Emka ja te pulpety z podwójnej porcji zrobilam hihi.
A takich kupnych golabkow nie zjesz? Jak sama robisz to nie wychodzą?

Princeseczka Oki, racja ale w danych okresach są większe i mniejsze ryzyka. W dodatku jak ktoś już przechodził coś podobnego boi się jeszcze bardziej..

Tez staram się wierzyć, że wróci z dobrą nowina..juz były tu cuda wiec może być kolejne.

A Gwiazdeczka dalej milczy kurcze..

Edycja..

Milagros my chyba często podobnie myślimy hihi.

Czyli ja też już 3m, fajnie :-)

reklama
Heej mnie dzis.dlugo nie bylo i przyznam, ze wiadomosc.od Doroty tez mnie zaniepokoila:-\

A ja panienskiego nie mialsm, bo w sumie wesela tex nie.. tylko obiad dla najblizszych..

Gwiazdeczka tez miala miec decydujacy dzien wvzoraj o ile dobrze pamietam..

Ja jak bralam w połowie ciąży to miałam mniejszy brzuch niż teraz na początku nie wiem dlaczego, ale sukienkę w stylu greckim więc nie było widać

Slyszalam!!
Musi być pełny pecherz w moim wypadku.. Mąż szukał jak zawsze, po lewej stronie się kryje moja perełka.. No nie moglam wytrzymać do jutra i dziś sprawdzilam po wiadomości.. Ślicznie biło..Nie samo echo..

Emka ja lubię ale teraz tylko maz.. I ostatnio poprosiłam o kupne..wiadomo, nie to co domowe ale ochotę zaspokoily.
Dziękuję za wyjaśnienia z tymi m.

Załączniki

• 1459527289269.jpg
    1459527289269.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 88
  • 1459527307491.jpg
    1459527307491.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 93
Keejti - zwykle w pierwszej ciąży brzuch jest dużo mniejszy, u mnie do 7 miesiąca nie było brzucha widać jak byłam w ubraniu.

Emka ja uwielbiam gotować a piec ciacha to już w ogóle, ale teraz w ciąży za dużo rzeczy mnie odrzuca wiec nie zawsze jest obiad

reklama
Ja swoją kupowałam zaraz po poprzedniej ciąży, a wtedy lezalam i tylko jadłam. Wyglądałam podobnie jak teraz. Tzn brzuszek miałam. Później schudłam A teraz wróciło. Mam nadzieję tylko że będę się dobrze czuła :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry