• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Podziwiam Was mamy, ja to czasem nie mam siły przy tych ciazowych dolegliwościach. Ja narazie mam nakaz leżenia więc w większości obowiązki przejął mąż. Chłopak się naprawdę stara:-)

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

linka, masz pare:-P nie wiem czy się zdecydujemy na taką gromadke ale napewno na jednym nie poprzestaniemy. Ciebie podziwiam i kazda tutaj co ma wiecej dzieciakow:-)

Karola ja to pamiętam jak 2 miałam i urodził się max to taki przeskok był ze myślałam że nie dam rady ale dałam i 5 w drodze hi hi ja przyzwyczajona jestem ze w domu jest ciągle charmider i zawsze coś się dzieje bo też jestem z wielodzietna rodziny .. jak miałam jednego syna było ciężej niż teraz bo ciągle było mamusiu nudzi mi się pobawić się zemna a teraz maluchy mam co dwa lata i bawią się razem mama im nie potrzebna .. wiec jest czas ogarnąć wszystko tym bardziej ze wszyscy w przedszkolach a najmłodszy w żłobku praktycznie do 16 :)

Jeju ja juz wymiekam, moj dopiero wraca a ja na tego domowego hot doga czekam.. Dzieciaki tez głodne a jeszcze zrobić trzeba.. Nie znosze jak ma opóźnienia..
Fajnie mieć więcej dzieci, życie większe w domu panuje i do tego dużo zwierzaków..
Linka to prawda, mi się zawsze trójka Marzyła najlepiej rok po roku.. Stało się inaczej ale i tak jestem szczęśliwa i teraz mój mlodziak tez będzie kogoś miał a nie taki sam.. Starsza go Uwielbia ale wiadomo..za rok nowa szkoła, znajomi.. Nie ma to jak rodzenstwo.. I to mówię ja, jedynaczka.

Diabliczka no nie do końca macierzyński bo pracowałam bez umowy, ale siedzę w domu jeśli o to chodzi :-)

Keejti między mną a siostra 1,5 roku dlatego też tak chciałam.

Karola ja miałam tamta ciążę leżąca, współczuję.

Linka nas tez było w domu 5 i rzeczywiście głośno ale na nudę narzekać nie można było!

maleducada, nie jest najgorzej.. Ważne ze z dzidzia wszystko dobrze:-) Mam tylko nadzieję ze na następnej wizycie okaże się ze ciąża jest już bezpieczna. Wtedy będę mogła sobie pozwolic na ruch:-)

reklama
Witam nowe Mamy! Fajnie ze nas coraz więcej. Kusicie tymi hot dogami. Ja pieczarki mam ale chciałam zrobić takie z kiszona kapusta, jak farsz do pierogów ale bez pierogów :) ale nie wiem czy dam radę, mdłości mam cały dzień. ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry