reklama

Listopadowe mamy 2016

Bądź dobrej myśli , masz mniej inwazyjna możliwość sprawdzenia testy nifty ale to dosc drogi interes natomiast sprawdzają to z krwi. Wiesz o tym ze amniopunkcja niesie za sobą ryzyko poronienia ?
1:140 to nie tak dużo , koleżanka miała 1:9 urodziła zdrowe dziecko .

reklama
Nie wiem dziewczyny w pracy musialam dzwigac wiec moze teraz rzeczywiscie kregoslup sie odzywa. Zawsze przed @mnie bolaly ledzwie a taki bol mialam przy bardzo obfitych @ zazwyczaj1 lub 2 dnia.
To jest krotkotrwaly bol ale bardzo intensywny.
Maz mowil ze strasznie blada bylam jak mu powiedzialam ze mi slabo i ze boli.
A teraz juz zostalam sama w domku. Mezus w pracy. Najgorsze jest to dziewczyny ze pracujemy razem, bylismy na jednej zmianie a dzielila nas przestrzen ok.15 metrow wiec teraz mozecie sobie wyobrazic moja tesknote za nim hehe

Oby to tylko od dzwigania bo rwa kulszowa to zmora mojej pierwszej ciąży. Sen w nocy to było marzenie ... a bytowanie w ciągu dnia to istna paranoja. Swoją drogą musisz uważać na ciężary.

Heh, wycieklo mi resztę globuli ostatniej z wczorajszej nocy zabarwionej na hmm różowo pomarańczowo.. Nie będę sciemniac.. Boje się jak cholera i juz ryczec zaczynam.. Będzie co ma być ale wiadomo.. Marzę by było dobrze.. Nie wiem skąd to no.. Wzielam druga tabletkę dupka i zaraz cisne do wyra..
Jutro mam lekarke.. Mam jednak nadzieję, że się to nie powtórzy..

Ivi, pamiętasz Pandorke? Pisalam tez do niej w sprawie dupka bo ona z UK a i ostatnio tez razem w ciazy byłyśmy.

Nessi ale tez Cie tak wewnetrzna strona ud bolala wtedy?
Mam nadzieje ze to sporadyczne pobolewanie i ze juz sie wiecej nie pojawi.
Teraz jestem na l4 w domu nie dzwogam wcale oszczedzam sie we wszystkim.
Po imprezie do przestawienia glupiej lawy wolalam faceta o pomoc:-)

Wyspalam sie w dzien i teraz mysle co bede w nocy robic:-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry