29 sierpnia, ale nie wiem, czy nie pójść wcześniej, bo zwariuję do tego czasu myśląc, czy przypadkiem dalej się nie skraca. Skróciła się 1 cm, z 4cm do 3cm
A w jakim czasie ten cm się skrócił? Moze teraz na wizycie znowu będzie 4cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
29 sierpnia, ale nie wiem, czy nie pójść wcześniej, bo zwariuję do tego czasu myśląc, czy przypadkiem dalej się nie skraca. Skróciła się 1 cm, z 4cm do 3cm
ciężko stwierdzić w jakim czasie, bo 4 cm mam od początku, a ostatnie usg miałam 4 lipca, więc na pewno skróciła się w nie dłuższym czasie niż 1 miesiąc, ale mógł to też być 1 tydzieńA w jakim czasie ten cm się skrócił? Moze teraz na wizycie znowu będzie 4cmAlbo 3,4cm jak u mnie
![]()
On caly czas raczej glowka do dolu nie czuje kopniakow na brzuchu tylko w dole brzucha jak sie rusza albo moze majsterkuje raczkami ale w takim razie czemu nie czuje jego nozek na brzuchu [emoji849]Co tym sadzicie uzg ?Zobacz załącznik 886827
Dużo chodzisz/siedzisz?Cos mi sie wydaje ze nie donosze ciazy [emoji17] dopiero koncze 23 t a brzuch nie zaokragla mi sie tylko rosnie w dol bola mnie pachwiny i krocze jeszcze troche i bede musial z reka pod brzuchem chodzic [emoji52] uzg mam we wtorek ale nie wiem czy nie powiedziec zeby mi szyjke sprawdzil zaczynam sie bac.... krwawien nie ma plamien tez nie tylko poprostu jak chodze to mnie wszystko w kroku boli... sama juz niewiem co mam robic...[emoji17]
Sa dni w ktorych chodze prawie caly dzien ale sa i dni w ktorych nie moge chodzic bo bola mnie pachwiny i krocze wczoraj troche bolalo ale chodzilam dzisiaj ledwie chodze bo mnie boli. Maly ma meczace ulozenie mam wrazenie ze on sie wogole nie przekreca tylko rusza i w dole brzucha...Dużo chodzisz/siedzisz?
Co tym sadzicie uzg ?Zobacz załącznik 886827
Mowil ze glowka jest w dole kręgosłup mial po lewej a pupe po prawej niewiem jakies dziwne ulozenieA może panu skopiowało się z innego opisu usg. Widziałaś jak robił badanie gdzie była głowica jak oglądał główkę?
Mowil ze glowka jest w dole kręgosłup mial po lewej a pupe po prawej niewiem jakies dziwne ulozenie