Ja też dawno się nie udzielałam ale czytam codziennie , na bieżąco ! I jestem w szoku co się dzieje . Skracające się szyjki , szpitale , a jeden maluszek już jest <3 aż sama zaczęłam mieć stresa bo przecież wracam ze szkoły na tego busa torami i to nie raz kompletnie sama .. a tak jak piszecie ciąża może być wzorowa ( jak u mnie) a podziać może się różnie..
Jak Wasze samopoczucie ? Ja nie wiem co się dzieje ale u mnie ostatnio kiepsko. Jeden dzień wszystko ok , cieszę się np z rozpoczętego tyg bo czas szybciej leci , za chwile przeszkadza bo jestem zmęczona i tak w koło

Teraz znowu nawał nauki, ja nie mogę się na niczym skupić. Martwię się że sobie nie dam rady ze szkołą to zaraz dochodzi setka innych myśli - poród , problemy po porodzie .. Ogólnie ciągle jestem jakaś rozchwiana , niespokojna

Może to ta pogoda , nie wiem. .Za 2 tyg mój przyjeżdża , nie wiem jak sobie poradze z emocjami , ma być ta zamiana sypialniami teraz i już widzę te kłótnie i wrzaski o byle pierdołe. Teraz też to jest jakiś czas dla mnie w pewnym sensie wspomnień bo rok temu moja Mama była jeszcze tutaj a w listopadzie właśnie zmarła

Co do planów to ja bym chciała pochodzić to 15 do szkoły a gdzieś 20-25 mogłabym rodzić

ale wiadomo , czas pokaże

najważniejsze żeby maluchy były zdrowe