D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mialam bardzo wczesnie, teraz juz mi przechodzi aczkolwiek z rana czuje sie fatalnie.Dziewczyny,
A czy któraś z Was miała mdłości tak wrześnie jak ja? Wprawdzie nie dochodzi do niczego, ale odruch wymiotny dość mocno mnie już męczy i zastanawiam się czy to ma związek (normalnie rzadko mi się to zdarza).
Ja mam dziś 4 t 4 d, według aplikacji, której używam. Wy też wiek ciąży liczycie w ten sposób? Ja np. miałam ostatni okres 20/02 i na podstawie tego program wyrzuca mi właśnie taki wiek.
Pozdrowienia
Teraz też mi towarzyszą zazwyczaj od rana do wieczora ale dają mi żyć...i jakoś funkcjonuje
@urs jak widać zdarza się, mnie mdłości dopadły od razu na poczatku piatego tygodnia też... A dziś mam 6+1 i od dwóch godzin tak mi sie cofa że szok... Wprawdzie nie wymiotuje, ale już klekalam trzy razy nad muszla... Dziś pierwszy raz tak mam..
Hej wszystkim, melduje się z terminem 25/11 ale według wyliczeń kalkulatora internetowego. Na razie 3 bety - ostatnia 2 400, tydzień 4 i 5 dni. Usg w czwartek, mam nadzieje na serduszkociąża pierwsza i cała jestem w emocjach.
Na razie mam mega problemy ze spaniem... wiem ze to dziwne, ale ciagle się budzę w nocy, nie mogę zasnąć, kręcę się jak głupia. A miałam nadzieje na spansko na całego w pierwszym trymestrze![]()
@piorunem okropny dzień, co za wyczucie że akurat dziś mam wolne...Wczoraj tak miałam, a dzisiaj na szczęście nic![]()