Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Po polowkowych:-)W którym tygodniu w poprzednich ciazach płeć poznałyście? Mój M wczoraj stwierdził że jak tylko pozna płeć to po wózek do sklepu leci( a mówią że to matki bardziej na tym punkcie mają świra);D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po polowkowych:-)W którym tygodniu w poprzednich ciazach płeć poznałyście? Mój M wczoraj stwierdził że jak tylko pozna płeć to po wózek do sklepu leci( a mówią że to matki bardziej na tym punkcie mają świra);D
A ja nie wiem jak tam wejść przez apke [emoji1787]Obie ciążę w 17tc.
MAMY GRUPĘ ZAMKNIĘTĄ!! [emoji4]
Tak jak aniaslu napisała - najpierw orzez przeglądarkę i dopiero wtedy wskoczy w apkę. Ja robiłam to 3 razy i jest [emoji16]A ja nie wiem jak tam wejść przez apke [emoji1787]
Ja wchodzę cały czas przez przeglądarkę i dalej nic :/Tak jak aniaslu napisała - najpierw orzez przeglądarkę i dopiero wtedy wskoczy w apkę. Ja robiłam to 3 razy i jest [emoji16]
Ciebie dopiero zgłosiłam więc czekaj na wiadomość, nie było Ciebie na liście [emoji14]Ja wchodzę cały czas przez przeglądarkę i dalej nic :/
A dostałaś wiadomość?Ja dalej nic nie mam ani przez apke ani przez przeglądarkę
Nic nie maA dostałaś wiadomość?