ladyjane95
Fanka BB :)
Niestety mój dzidziuś powiększył grono aniołków w 12 tygodniu..
Z ciężkim sercem opuszczam forum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety mój dzidziuś powiększył grono aniołków w 12 tygodniu..Z ciężkim sercem opuszczam forum..
Podobno jakaś infekcja, prawdopodobnie parwowirus b19 (cokolwiek to jest). Nie było ani krwawienia ani zatrzymania objawów, po prostu serduszko przestało bić.Bardzo mi przykrotrzymaj się kochana jakoś. Wiesz chociaż co się stało?
Podobno jakaś infekcja, prawdopodobnie parwowirus b19 (cokolwiek to jest). Nie było ani krwawienia ani zatrzymania objawów, po prostu serduszko przestało bić.
Bardzo mi przykro. [emoji26]Niestety mój dzidziuś powiększył grono aniołków w 12 tygodniu..Z ciężkim sercem opuszczam forum..
Niestety mój dzidziuś powiększył grono aniołków w 12 tygodniu..Z ciężkim sercem opuszczam forum..
Bardzo mi przykro [emoji3525] O nie parwowirus... Przez niego straciłam drugą ciążę w 19tc [emoji3525][emoji3525][emoji3525] Musiałaś mieć styczność z kimś kto przechodził rumień zakaźny [emoji3525]Podobno jakaś infekcja, prawdopodobnie parwowirus b19 (cokolwiek to jest). Nie było ani krwawienia ani zatrzymania objawów, po prostu serduszko przestało bić.
Też to czytałam. Ale dorośli, a konkretnoe kobiety mają charakterystyczne objawy m.in. przeziębienie, bóle kolan, ja miałam też wypieki na twarzy kilka dni, ale nie wiedziałam wtedy ze taka choroba istnieje. Dopiero jak córka się zaraziła to zaczęłam czytać i się zaczęło...Chryste A teraz panuje rumień zakazny![]()