Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WitamyHej, nie śmiało bym chciała do was dołączyć jeśli możnadziś jakieś 11/12 dpo wyniki poniżej.
Ps. Czy ten progesteron jakoś przeliczyć ? Czy on jest okej bo nie ogarniam ?
Dowiedziałam się, ze jest wysoki tutaj na forum od innych dziewczyn, tylko po prostu tak podanyWitamyja się niestety nie znam, u mnie jest wynik podany normalnie:
Zobacz załącznik 1499288
I po konsultacji z ginekologiem wiem, ze jest minimalnie za mały i mam brać duphaston.
Może przedzwon do swojego ginekologa?
Edit: A może jakbyś otworzyła wynik w PDF to byłby inny? Czy to nie ma znaczenia?
Nie niestety PDF nic nie zmieniłWitamyja się niestety nie znam, u mnie jest wynik podany normalnie:
Zobacz załącznik 1499288
I po konsultacji z ginekologiem wiem, ze jest minimalnie za mały i mam brać duphaston.
Może przedzwon do swojego ginekologa?
Edit: A może jakbyś otworzyła wynik w PDF to byłby inny? Czy to nie ma znaczenia?
Dziś masz termin miesiączki?U mnie dziś kreska ciemniejsza niż dwa dni temu także uffumawiacie się już na wizyty?
Najlepiej po pierwszych badaniach prenatalnychKiedy macie w planach poinformować rodzineja się cały czas zastanawiam z jednej strony chciało by się jak najszybciej a z drugiej myśle sobie ze jak najpóźniej żeby ominąć przykrości kiedy coś nie wyjdzie