Nataliaa97
Aktywna w BB
W aplikacji pokazuje mi na 07.11Gratulacje!Na kiedy masz termin porodu?
Podchodzę do tematu jeszcze na spokojnie bo jestem po dwóch stratach ale i tak ciesze sie ze cos sie zadziało
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W aplikacji pokazuje mi na 07.11Gratulacje!Na kiedy masz termin porodu?
Ja dziś kiszona kapusta ,kluski śląskie i karkówka w sosie...a jaka głodna jestem... ciekawe czy zjemA ja mam dzisiaj fazę na ogórki kiszonei uwaga, gotuje ogórkowa
Trzeba wierzyć, że będzie dobrzeW aplikacji pokazuje mi na 07.11
Podchodzę do tematu jeszcze na spokojnie bo jestem po dwóch stratach ale i tak ciesze sie ze cos sie zadziało![]()
Po wizycie odetchnelam jak zobaczyłam że jest tam gdzie trzeba, więc teraz czekam.Trzeba wierzyć, że będzie dobrzepęcherzyk jest we właściwym miejscu, więc to już połowa sukcesu
![]()
YS - pęcherzyk żółtkowy. U Ciebie wszystko jest dobrzeCo to jest YS? Czy przy takiej wielkości pęcherzyka powinien być zarodek? ja mam dokładnie taki sam wymiar pęcherzyka i wczoraj.ma USG też nie miałam zarodka, tylko pęcherzyk żółtkowy.
Ja już widzęJa już nie mogę się doczekać aż zobaczę ta listę Xd
mnie tez co jakiś czas pobolewa i to normalne,nie stresuj się i staraj się tak nie analizować bo zwariujeszMnie cały czas boli brzuch i zaczyna mnie to martwić. :-(