Małgośka87
Aktywna w BB
Ja też nieCzy tylko ja narazie nie mam zachcianek?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nieCzy tylko ja narazie nie mam zachcianek?![]()
Oj tak, to jest tajemniczy ogród, jeszcze mamy mnóstwo drzew, które dają cień.wyobraziłam sobie tez ogród, jak zakwitnie to musi być coś wspaniałego! Twoja osobista oaza.
Super ze masz taki kontakt dobry z mama, często o niej piszeszpiękna relacja
Generalnie to ja mam większość czasu brak apetytu, odbija mi się pustym.Rany, ja mam non stop jakieś zachcianki, ale czasami ciężko je zrealizować i smutno mi potemdziś chodził za mną od rana eklerek. Zjadłam go w drodze do samochodu, bo już nie mogłam wytrzymać
Właśnie, też tak macie, że jak nie zjecie czegoś przez dłuższy czas to Wam słabo? Śniadanie zjadłam o 9, a po 12 na zakupach myślałam, że padnę. Na szczęście eklerek mnie uratował
Ja dziś kupiłam bratki, już nawet zaczęłam z córką sądzić, ale mnie naszło na frytki, mąż pojechał po nie, zjadłam i teraz nie mam siły się ruszyć, więc może jutroza to tydzień temu poprzycinałam sobie krzaczki i trawy, uwielbiam to
ja bym mogła robić coś w ogrodzie na okrągło, w dodatku mnie to relaksuje.
dzieeeki sprobuje!@OlaFasola1234 znowu zapomniałam Ci odpisać. Na zaparcia spróbuj orzechy nerkowca. Ja jak sobie zjem kilka wieczorem to na drugi dzień nieźle mnie czyści rano![]()
Ty koleżanko to idziemy łeb w łeb bo ja miałam okres 21.02Mając okres 22 lutego teoretycznie mam termin na 29 listopada - 1 grudnia (biorę pod uwagę różne dni cyklu). Także wydaje mi się, że te, które okres mają 25 i dalej to już grudniowe.
Akurat dziś w Biedronce jest promocja 1+1 na orzechydzieeeki sprobuje!![]()
Ja 22 ale problem jest długością cyklu a mój ginekolog bierze go pod uwagę. Niesety po porodzie nie mam tak regularnego jak wcześniej. I dlatego dopóki niwnuzgodniw z lekarzem, będę trochę tu i trochę na grudniowychTy koleżanko to idziemy łeb w łeb bo ja miałam okres 21.02![]()
Ale ja to samo, mam długie cykle, przez ostatni rok takie średnio 30-37 dni. Więc też wizyta wiele wyjaśniJa 22 ale problem jest długością cyklu a mój ginekolog bierze go pod uwagę. Niesety po porodzie nie mam tak regularnego jak wcześniej. I dlatego dopóki niwnuzgodniw z lekarzem, będę trochę tu i trochę na grudniowych![]()
No to w sumie masz podobnie jak ja. Koniec listopada - poczatek grudnia jeśli oczywiście twój ginekolog bierze długość cyklu pod uwagę.Ale ja to samo, mam długie cykle, przez ostatni rok takie średnio 30-37 dni. Więc też wizyta wiele wyjaśni![]()
Bierze, ja się u niego leczę już od 15 lat, nam pcos, prowadził mi jedną ciążę, teraz wracam do niegoNo to w sumie masz podobnie jak ja. Koniec listopada - poczatek grudnia jeśli oczywiście twój ginekolog bierze długość cyklu pod uwagę.