Megi_Meg
Fanka BB :)
Dokładnie tak, na dodatek wózek niezniszczalny, był to mój jeden jedyny wózek, właściwe mogłabym mieć drugi taki samja tez miałam x landera i byłam bardzo zadowolona szczególnie z ogromnej spacerówki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie tak, na dodatek wózek niezniszczalny, był to mój jeden jedyny wózek, właściwe mogłabym mieć drugi taki samja tez miałam x landera i byłam bardzo zadowolona szczególnie z ogromnej spacerówki.
Jaaaa, mam za tydzień i to będzie moja pierwsza.Dziewczyny, a tu już tylko ja zostałam bez wizyty, czy jeszcze ktoś oczekuje?![]()
ja w środęDziewczyny, a tu już tylko ja zostałam bez wizyty, czy jeszcze ktoś oczekuje?![]()
Ja w sumie dopiero jutro się dowiem co dalej ale sądząc po tym, że plamienia przybierają na sile to chyba nie ma co się oszukiwać, że może być dobrze.Uff czyli nie jestem jeszcze sama z tą niewiadomą co dalej![]()
A jak teraz przebiegają te plamienia?Ja w sumie dopiero jutro się dowiem co dalej ale sądząc po tym, że plamienia przybierają na sile to chyba nie ma co się oszukiwać, że może być dobrze.![]()
Nadal to samo- bardzo ciemna, prawie czarna stara krew zmieszana z globulką/śluzem przy podcieraniu i trochę na podpasce, czasem jakieś mini skrzepy ale też "stare" a nie świeże.A jak teraz przebiegają te plamienia?
To może po prostu gdzieś przy samej szyjce masz jakieś pozostałości okresu, może jakaś rana, może ta globulka to ciągle narusza i to się tak parze? Szyjka pewnie jest długa i zamknięta, więc to nie jest krew z macicy.Nadal to samo- bardzo ciemna, prawie czarna stara krew zmieszana z globulką/śluzem przy podcieraniu i trochę na podpasce, czasem jakieś mini skrzepy ale też "stare" a nie świeże.![]()
No u mnie z tą szyjką to nie tak prosto bo ona jest zawsze "delikatnie otwarta" przez zepsuty zabieg.To może po prostu gdzieś przy samej szyjce masz jakieś pozostałości okresu, może jakaś rana, może ta globulka to ciągle narusza i to się tak parze? Szyjka pewnie jest długa i zamknięta, więc to nie jest krew z macicy.
Dobrze, że to już jutro. A na którą? Do której będziesz nas trzymać w niepewności, jak @hachette ostatnio?![]()