Justynka28
Fanka BB :)
Biorę euthyrox, przed ciążą 150 obecnie 180. Właśnie się zastanawiam czy nie powinnam zmniejszyć dawkiA bierzesz euthyrox/letrox? I w jakiej dawce teraz a jakiej przed ciaza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę euthyrox, przed ciążą 150 obecnie 180. Właśnie się zastanawiam czy nie powinnam zmniejszyć dawkiA bierzesz euthyrox/letrox? I w jakiej dawce teraz a jakiej przed ciaza?
Super wieści, gratulujęJa kochane po wizycie. Maluszek rośnie jak na drożdżach. Wszystko w porządku. 27.04 badania prenatalne![]()
Wale Cię w głowęKurcze jeczalam na te mdłości i jakoś drugi dzień czuje się nieco lepiej, wiec zaczęłam się zastanawiać, czy wszystko jest w porządku z dzidziulkiem
Proszę walnąć mnie w głowę![]()
OooooMy love![]()
No i przede wszystkim dziwne ze pare postów pisałaś jak zinterpretować wynik i co to znaczy ze wyszły Ci igg dodatnie i igm ujemne, a potem wklejasz coś z neta i piszesz o innych ze są „znawczyniami” w cudzysłowie. Jakieś to takie niemile.Na podstawie jakiej wiedzy oparte są te informacje ? Ktoś pisze bo tak uważa czy ma na to konkretne dowody?
Ja uważam ze @lady_in_blue wyjaśniła wszystko tak jak trzeba i bardziej uspokoiła @Lady With Cats niż jakieś info z neta niepoparte żadna wiedza![]()
Bardzo czekałam na wieści od Ciebie, cudownieJestem dziewczyny! Maleństwo żyje i ma się dobrze, ma aktualnie 1,45cm.Serduszko bije już prawidłowo. Krwiak się jeszcze do końca nie wchłonął ale już jest mniejszy. Mi za to doszły leki na nadciśnienie bo do tej pory nie brałam (od kilku lat) a dziś moje ciśnienie wynosiło 160/100 i tętno 120 co jest u mnie dobrym wynikiem ale niekoniecznie bezpiecznym w ciąży... Także póki co dalej jakoś ciągniemy.
Kolejna wizyta 20.04.