solo
Zaciekawiona BB
tak samo uważamKochane mi wszystko jedno jaki będzie rodzaj grupy zamkniętej, bo chyba nie różni się ona aż tak bardzo. Z tego co czytam, bo znawcą jestem marnym.Zagłosuję tak jak większość osób.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak samo uważamKochane mi wszystko jedno jaki będzie rodzaj grupy zamkniętej, bo chyba nie różni się ona aż tak bardzo. Z tego co czytam, bo znawcą jestem marnym.Zagłosuję tak jak większość osób.
Mamy póki co 12:4 za grupą stworzoną samodzielnie. Plus ja, bo jeśli to działa tak, że można wiele tematów zakładać to mnie przekonałyście. Tylko nie mogę zaserduszkować swojego posta. Czyli 13:4. Cztery osoby wstrzymują się i chcą jak większość. Jakby doliczyć je do aktualnej większości to 17:4.
W sumie te 6 i tak nic nie zmieni to możesz już zakładać ten zamknięty działMamy póki co 12:4 za grupą stworzoną samodzielnie. Plus ja, bo jeśli to działa tak, że można wiele tematów zakładać to mnie przekonałyście. Tylko nie mogę zaserduszkować swojego posta. Czyli 13:4. Cztery osoby wstrzymują się i chcą jak większość. Jakby doliczyć je do aktualnej większości to 17:4.
Poczekajmy do wieczora, bo jeszcze po pracy pewnie niektóre dziewczyny zajrzą. Albo może już niedługo się wyklaruje, bo potrzeba jeszcze tylko 6 serduszek żeby mieć to przegłosowane![]()
dokładnie, nawet jakby 6 zagłosowało na drugą opcję to by było 17:10W sumie te 6 i tak nic nie zmieni to możesz już zakładać ten zamknięty dział![]()
No jak uważaszChodzi mi o 6 głosów, żeby było 23, czyli większośća nie, że jeszcze 6 zostało, bo razem na liście które idą na zamknięty jest 45 osób
![]()
GratulacjeDziewczyny melduje się ! Jestem po wizycie ! 6+4 termin na 27 listopad. 1,9mm szczęścia z bijącym serduszkiem![]()