solo
Zaciekawiona BB
tak samo uważamKochane mi wszystko jedno jaki będzie rodzaj grupy zamkniętej, bo chyba nie różni się ona aż tak bardzo. Z tego co czytam, bo znawcą jestem marnym.Zagłosuję tak jak większość osób.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak samo uważamKochane mi wszystko jedno jaki będzie rodzaj grupy zamkniętej, bo chyba nie różni się ona aż tak bardzo. Z tego co czytam, bo znawcą jestem marnym.Zagłosuję tak jak większość osób.
Mamy póki co 12:4 za grupą stworzoną samodzielnie. Plus ja, bo jeśli to działa tak, że można wiele tematów zakładać to mnie przekonałyście. Tylko nie mogę zaserduszkować swojego posta. Czyli 13:4. Cztery osoby wstrzymują się i chcą jak większość. Jakby doliczyć je do aktualnej większości to 17:4.
W sumie te 6 i tak nic nie zmieni to możesz już zakładać ten zamknięty działMamy póki co 12:4 za grupą stworzoną samodzielnie. Plus ja, bo jeśli to działa tak, że można wiele tematów zakładać to mnie przekonałyście. Tylko nie mogę zaserduszkować swojego posta. Czyli 13:4. Cztery osoby wstrzymują się i chcą jak większość. Jakby doliczyć je do aktualnej większości to 17:4.
Poczekajmy do wieczora, bo jeszcze po pracy pewnie niektóre dziewczyny zajrzą. Albo może już niedługo się wyklaruje, bo potrzeba jeszcze tylko 6 serduszek żeby mieć to przegłosowane![]()
dokładnie, nawet jakby 6 zagłosowało na drugą opcję to by było 17:10W sumie te 6 i tak nic nie zmieni to możesz już zakładać ten zamknięty dział![]()
No jak uważaszChodzi mi o 6 głosów, żeby było 23, czyli większośća nie, że jeszcze 6 zostało, bo razem na liście które idą na zamknięty jest 45 osób
![]()
GratulacjeDziewczyny melduje się ! Jestem po wizycie ! 6+4 termin na 27 listopad. 1,9mm szczęścia z bijącym serduszkiem![]()