Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no mi właśnie chodziło o taki sklep gdzie mają dużo towaru żeby go można było pomacać.Kilolek - internet jest najtańszy ;-). A w sklepach z reguły trudno dotknąć, bo przestały sprowadzac takie rzeczy jak np. wózki - ludzie przychodzą, podotykają, a potem kupują w internecie. Tak mi mówił znajomy właściciel takiego sklepu.
Ja osobiście lubię w Pruszkowie BOBAS ABC na Prusa, a wózki i łóżeczka i inne akcesoria ewentualnie można dotknąć w takim sklepiku na Jerozolimskich przy wjeździe do Pruszkowa między Tesco a Biedronką. Ten BOBAS w Grodzisku w bramie przy deptaku jest koszmarnie drogi zauważyłam..
no mi właśnie chodziło o taki sklep gdzie mają dużo towaru żeby go można było pomacać.
Trochę się powędrowałam po Warszawie ale zmacałam wszystko co chciałam, a kupiłam przez internet. Jeszcze wozek mi został.

W tym sklepie - świetna obsługa sklepu internetowego, pan z którym miałam przyjemność korespondować i rozmawiac tel. znosił cierpliwie moje pytania nt. wózia. 
Odnośnie spotkania, to mówcie w jakich godzinach najbardziej by Wam pasowało? Trzeba rzucić jakiś dzień i do przodu:-)