Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To chyba taki: Tommee Tippee Smoczek Smoczki KASZKA, 2 Szt. 6m+ (1450568879) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyDziewczyny a dajcie jakiegos linka jak ten smoczek wyglada??

To chyba taki: Tommee Tippee Smoczek Smoczki KASZKA, 2 Szt. 6m+ (1450568879) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Piszę chyba bo ja jeszcze raczkująca w tym temacie

Widzialam ze sa tez z pelna podeszwa,nie przepuszczajaca powietrza-wersja zimowa.
tutaj takich smoczkow nie widziaalm a szukalam...sa krzyzykowe do kaszki rewelacyjne...\udalo mi sie kupic te ktore pokazalas w PL i kiszka jakich malo
To chyba taki: Tommee Tippee Smoczek Smoczki KASZKA, 2 Szt. 6m+ (1450568879) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Piszę chyba bo ja jeszcze raczkująca w tym temacie
dziura jest tak wielka ze szok...nie dosc ze duzo kaszki musialam wsypac to szym i tak nie cchial pic...nie wiem,moze dla innych dzieci ok..ja jedak wolalam te tutejsze z krzyzykiem
Mnie się też za jakiś czas przydadzą to mów gdzie je dostałaś?
Radek ma coś podobnego,ale na basen
Właśnie z całą podeszwą jakby woskowaną.Kupiłam mu bo raz,że się nie przewróci na mokrej podłodze a dwa nie załapie jakiejś grzybicy