Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, lepiej kupić ten słód w słoiczku czy w proszku? Jest jakaś różnica w działaniu?Kupiłam sobie słód jęczmienny w proszku o smaku karmelowym. Dobrysmakuje niczym środek na F zobaczę czy działa po stabilizacji laktacji.
Pierwszy raz kupiłam, więc nie mam porównania. Wg mnie działanie to samo mlekopędne powinno byćDziewczyny, lepiej kupić ten słód w słoiczku czy w proszku? Jest jakaś różnica w działaniu?
Ja mialam.i ten i ten. Chyba cenowo sie bardziej oplaca w słoikuDziewczyny, lepiej kupić ten słód w słoiczku czy w proszku? Jest jakaś różnica w działaniu?
Ten w proszku mam 0,5kg i biorę 2xdziennie po lyzeczce. Wg mnie to on wydajniejszy niż słoik.Ja mialam.i ten i ten. Chyba cenowo sie bardziej oplaca w słoiku
Wracajac do tematu. Dzisiaj wykupilam - tez limeticDaj znać co Ci ginekolog zapisze, ja dostałam Limetic jakieś 1,5 miesiąca temu, ale nie wykupiłam tej recepty (na wizycie się dowiedziała, że jeszcze długo nie będę miała okresu), idę teraz w piątek do innego ginekologa i zobaczę co mi powie.
Ok! DziękiWracajac do tematu. Dzisiaj wykupilam - tez limetic![]()