Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tak, teraz jest super wygodnie ☺ No ale z drugiej strony jak nasze zaczna chodzic to pewnie bedzie koniec zimy / początek wiosny wiec bedzie fajniej bo sobie będą tuptac wiosną i latemO mamo! Ja nawet o tym nie pomyślałam, że takie coś kupić, rozeznam się w temacie
tylko ostatnio zastanawiałam się jak to będzie jesienią i zimą ubierać Nele. Znowu te procedury ubierania przed wyjściem, nie to co teraz cyk do wózka bez żadnych dodatkowych akcji.
A kiedy planujesz odpieluchowywac? Wiadomo wyjdzie w praniu bo jeszcze kupa czasuKupiłam dziś śpiworek do wózka i matę która za razem jest workiem na zabawki, więc wieczorem szybkie zbieranie zabawek będzieNawet fajnie kolorem pasuje do pokoiku małej to przez jakiś czas i za dywanik może służyć. 150cm średnicy więc nie tak mało.
Nasze dzieciaki super porą urodzone, bo i na dreptanie fajny czas i na odpieluchowanie.
Zobaczymy jak będzie szło za rok. Syn miał ok 2,5 jak odpieluchowal się od razu w dzień i w nocy.A kiedy planujesz odpieluchowywac? Wiadomo wyjdzie w praniu bo jeszcze kupa czasuale czytalam ze najlepiej pomiedzy 1.5 a 2.5 roku. Starsza odpieluchowalismy ok 2 urodzin i poszlo calkiem szybko. Teraz mysle ze w lato po 2 urodzinach.
Tez z tej książki korzystaliśmyBardzo Wam polecam książkę Mamo chcę kupę. Mi to pomogło i faktycznie małe się da odpieluchować. Ja za długo czekałam.
Z zupkami może miksujcie dużo warzyw a mała ilość wody? Moje tak lubią. Bardzo warzywne. Odlewam wodę do szklanki. Jak za gęsta papka to dolewam. Dosmakować lubczykiem, koperkiem lub pietruszką? Ale @Darapuszkin to prawda, trzeba po swojemu. My spontan. Bez napinki. Wagę ma dobrą, głodny nie chodziu nas ćwiczenia w raczkowaniu. W zimie to słabo ubranie się w to wszystko. Jest taki zabawny film kreskówkowy na fb. Widziałyście? Matka co np wybiera się na spacer z maluchem...
O ranyyyDziewczyny, wczoraj myślałam że wylądujemy na pogotowiu. Byliśmy u znajomej z małą. Po powrocie, po kąpaniu i karmieniu, jakieś kilkanaście minut później mała zaczęła się dusić. Wymiotowała pęk włosówniemożliwe jest żeby u nas gdzieś taki pęk dorwała bo codziennie jezdzi odkurzacz i mega dbam o czystość w mieszkaniu (oboje z mężem jesteśmy troche pedantami).
Załączyła mi się mega panika. Po tym jak zwymiotowala trochę popłakała i wróciła do normalności. Zaczęła się bawić śmiać itp, uff.
Ogólnie u tej znajomej mała sobie kursowała na czworakach po dywanie. Pilnowaliśmy jej oboje z mężem ale kurka musiała złapać moment nieuwagi i wciągnęła te włosy. Dodam jeszcze, że jestem pewna że to nie moje bo ja jestem blondynką a to były ciemne. Do teraz jestem przerażonapotraktujcie to może jako przestrogę, bo znajoma ma naprawdę czyste mieszkanie a tu taka niespodzianka
PS. Pewnie jesteście dobrze zorientowane, ale dziś w Lidlu wszystkie pampersy i pantsy -50%.