Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My juz po dwóch wizytach. Dalej pelza jak postrzelony zolniez. Tylko jedna reka i jedna noga. Fizjo mowi ze u niego nie wynika to z zadnych napięć ani asymetrii. Po prostu sobie tak ubzdural. Mamy cwiczenia bo fizjo bardzo chce żeby zaczal czworakowac i nie ominal tego etapu. Bo to wazne dla wzmacniania mięśni tulowia. Ale na razie walczy ze mna strasznie i nie chce cwiczyc. Nie lubi czworakow...Dziewczyny ktore pisałyscie o tym niesymetrycznym pelzaniu- bylyscie juz u fizjo? U mnie rączki w miare na zmiane ale teraz sie dopatrzylam ze odpycha sie tylko lewą nóżką [emoji53]
Haha, postrzelony żołnierzMy juz po dwóch wizytach. Dalej pelza jak postrzelony zolniez. Tylko jedna reka i jedna noga. Fizjo mowi ze u niego nie wynika to z zadnych napięć ani asymetrii. Po prostu sobie tak ubzdural. Mamy cwiczenia bo fizjo bardzo chce żeby zaczal czworakowac i nie ominal tego etapu. Bo to wazne dla wzmacniania mięśni tulowia. Ale na razie walczy ze mna strasznie i nie chce cwiczyc. Nie lubi czworakow...
A cwicze z nim codziennie odkad mial 2 miechy bo mial asymetrie itp. Ale ostatni miesiac to koszmar w tej kwestii. Taki jest skurczybyk silny i sie tak wyrywa. Tylko fizjo daje z nim rade.
U nas jest to samo. Nie chcę współpracować. Nie widzę na razie efektu tych ćwiczeń, nadal pełza jedną stroną. Zastanawia mnie też to ciągłe pukanie tą nóżką, którą się nie odpychaMy juz po dwóch wizytach. Dalej pelza jak postrzelony zolniez. Tylko jedna reka i jedna noga. Fizjo mowi ze u niego nie wynika to z zadnych napięć ani asymetrii. Po prostu sobie tak ubzdural. Mamy cwiczenia bo fizjo bardzo chce żeby zaczal czworakowac i nie ominal tego etapu. Bo to wazne dla wzmacniania mięśni tulowia. Ale na razie walczy ze mna strasznie i nie chce cwiczyc. Nie lubi czworakow...
A cwicze z nim codziennie odkad mial 2 miechy bo mial asymetrie itp. Ale ostatni miesiac to koszmar w tej kwestii. Taki jest skurczybyk silny i sie tak wyrywa. Tylko fizjo daje z nim rade.