• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe 2020

reklama
@Jotka_Szczotka jeśli chodzi o Panią dr to na Armii Krajowej jest dr Magnuszewska i jeśli chodzi o wypisywanie recept lub skierowań to byłam z niej zadowolona, jak się z ciążą nic nie dzieje to też ok, bo moja szwagierka chodziła do niej. Przyjmuje codziennie od 7:30 do 12.

Velvetka, mi Magnuszewska prowadziła pierwsza CIA, ę i nie jestem z niej zadowolona... Znajoma poleciła mi dr Wielgusa od Was. I chyba się jednak do niego zapisze... Wzasadzie to chce iść na NFZ żeby badania moc robić w ramach NFZ. Bo tak to chodzę prywatnie do zielonej.

Velvetka, mi Magnuszewska prowadziła pierwsza CIA, ę i nie jestem z niej zadowolona... Znajoma poleciła mi dr Wielgusa od Was. I chyba się jednak do niego zapisze... Wzasadzie to chce iść na NFZ żeby badania moc robić w ramach NFZ. Bo tak to chodzę prywatnie do zielonej.
Wielgus szył po cerarce szwagierkę, A Magnuszewska już się wypaliła. Jak poszłam do niej po roku starań, że nie wychodzi, to wpisała mi tylko skierowanie do kliniki niepłodności. Jej się już nie chce myśleć. A o Wielgusie słyszałam, że fajny. Tyle że zdążyłam już zapisać się do Sikorskiego do Kołbieli.

Wielgus szył po cerarce szwagierkę, A Magnuszewska już się wypaliła. Jak poszłam do niej po roku starań, że nie wychodzi, to wpisała mi tylko skierowanie do kliniki niepłodności. Jej się już nie chce myśleć. A o Wielgusie słyszałam, że fajny. Tyle że zdążyłam już zapisać się do Sikorskiego do Kołbieli.
No właśnie.. Chyba się do tego Wielgusa zapisze... Trudno będę musiała się przełamać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry