Lily2389
Fanka BB :)
Właśnie o tym mówię musicie mnie pilnowaćLily ja 11.02 bylam wpisana ale gdzies zniknelam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie o tym mówię musicie mnie pilnowaćLily ja 11.02 bylam wpisana ale gdzies zniknelam![]()
Lily uznała, że masz w innym terminie testować hahaLily ja 11.02 bylam wpisana ale gdzies zniknelam![]()
Kurcze musialas mnie wydać a chciałam żeby w walentynki sobie niespodziankę zrobilaLily uznała, że masz w innym terminie testować haha![]()
Sie okaze czy winko wjedzie w walentynki czy nieKurcze musialas mnie wydać a chciałam żeby w walentynki sobie niespodziankę zrobila![]()
No to u mnie to samo , oby lepiej to wino nie wchodziło z wiadomego stanu ❤Sie okaze czy winko wjedzie w walentynki czy nie![]()
A który dzień cyklu dzisiaj? Ilu masz dniowe?Obawiam się, że mogę nie zdążyć zatestować w lutym . Powinnam mieć dzis okres , a jeszcze go nie ma ...
Dzis 32 dc. Od pol roku mialam co 31 dniA który dzień cyklu dzisiaj? Ilu masz dniowe?