Hope99
Fanka BB :)
Ja mniej więcej do 8-9dpo żyje normalnie a od 10dpo robię test jak zamierzam pić.Dziewczyny mam ważne pytanie- mega ważne.... do @ nie tykacie nawet wina?
Żyjecie w myśl jestem juz w ciąży, czy będę gdy test to ukaże....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mniej więcej do 8-9dpo żyje normalnie a od 10dpo robię test jak zamierzam pić.Dziewczyny mam ważne pytanie- mega ważne.... do @ nie tykacie nawet wina?
Ja do ok tygodnia po owu pije alko ale w niewielkich ilościach i nisko%% typu wino albo piwo, po tygodniu już raczej się wstrzymujeNo to rzeczywiście duża różnica terazja w poprzednim cyklu miałam 11,70 więc niestety też bez szału
wino czerwone poprawia endometrium więc...Dziewczyny mam ważne pytanie- mega ważne.... do @ nie tykacie nawet wina?
Więc wypilam 4 lampki i git...wino czerwone poprawia endometrium więc...![]()
Ja trzyMam jeszcze 2 dni to testowania, najgorzej![]()
Najgorzej że mam ogromne oczekiwania i naprawdę marne szanse na dwie kreski biorąc pod uwagę jak to wszystko wyglądałoJa trzy![]()