Bibi89
Fanka BB :)
Moj lekarz mowi zeby zyc normalnie bo mozna zwariowacDziewczyny mam ważne pytanie- mega ważne.... do @ nie tykacie nawet wina?
Żyjecie w myśl jestem juz w ciąży, czy będę gdy test to ukaże....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj lekarz mowi zeby zyc normalnie bo mozna zwariowacDziewczyny mam ważne pytanie- mega ważne.... do @ nie tykacie nawet wina?
Żyjecie w myśl jestem juz w ciąży, czy będę gdy test to ukaże....
Dzis 12 dpo, nawet juz nie testujeA jak tam sytuacja u Ciebie @Bibi89 ?
Ja już po pobraniu krwi [emoji3526] trzymajcie proszę kciukasy za wyniki [emoji110]
Co badasz bo mi umknęło?Ja już po pobraniu krwitrzymajcie proszę kciukasy za wyniki
![]()
Najgorzej że mam ogromne oczekiwania i naprawdę marne szanse na dwie kreski biorąc pod uwagę jak to wszystko wyglądało![]()
Ale czekania nie lubię najbardziej, już wole okres i nowy cykl.
Betę i progaCo badasz bo mi umknęło?
Oj tego SPA to Ci zazdroszczęDzis 12 dpo, nawet juz nie testujeszkoda testów. Czuję że dziś albo jutro pojawi się okres. Jeśli tak to owu wypadnie w moje urodziny
stary zaprosił do spa na urodzinowy weekend wiec przynajmniej będę mogła korzystać z tych wszystkich jacuzzi itp
![]()
U mnie w diagnostyce przeważnie są 14-15Trzymam kciuki [emoji110] kiedy wyniki ?
Trzymam mocno kciuki!Betę i progadzisiaj 11/12 dpo, temperatura wysoko, wczoraj jakby cień cienia na teście, więc stwierdzilam że nie będę się dłużej katować i z krwi się okaże na co czekam
ogólnie dzisiaj max jutro powinnam dostać @ bo mam tylko 11 dni fazę lutealną, ale jakoś się nie zapowiada
![]()