Bibi89
Fanka BB :)
No progesteron niski... może jakiś biochem wczoraj wylapałas skoro był cień?Nie wierzę w to co widzęrozjeb....y mnie te wyniki serio
czyli wychodzi na to że owu nie było a beta jakaś minimalna jest? WTF?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No progesteron niski... może jakiś biochem wczoraj wylapałas skoro był cień?Nie wierzę w to co widzęrozjeb....y mnie te wyniki serio
MożliweNo progesteron niski... może jakiś biochem wczoraj wylapałas skoro był cień?
Teraz doczytałam na drugim wątku ze to juz ok 12dpo wiec raczej prog spadł prawidłowo na okres. Nie wiem czy w takim razie można mówić o biochemie bo ta beta to nieciązowa. Tego juz sie nie dowiesz... nie łam sięMożliweto byłby mój drugi biochem na 3 cykle starań...
@Kamilad Mi też się wydaje, że po prostu ciąży nie było i prog spadł już na miesiączkę. Przykro miTeraz doczytałam na drugim wątku ze to juz ok 12dpo wiec raczej prog spadł prawidłowo na okres. Nie wiem czy w takim razie można mówić o biochemie bo ta beta to nieciązowa. Tego juz sie nie dowiesz... nie łam sięlistopadowe dzieci tez są super !
Teraz doczytałam na drugim wątku ze to juz ok 12dpo wiec raczej prog spadł prawidłowo na okres. Nie wiem czy w takim razie można mówić o biochemie bo ta beta to nieciązowa. Tego juz sie nie dowiesz... nie łam sięlistopadowe dzieci tez są super !
Dzięki dziewczyny@Kamilad Mi też się wydaje, że po prostu ciąży nie było i prog spadł już na miesiączkę. Przykro mitrzymaj się ciepło.
Wszystkie rozumiemy tu Twój żal... bardzo Ci współczuję tego zawodu, ale zaraz nowe szanse i nabierzesz nowych siłDzięki dziewczynya na prawdę czułam że to ten cykl i że wstrzelilismy się idealnie
![]()
Niestety ale wyglada jak typowa biochemicznaNie wierzę w to co widzęrozjeb....y mnie te wyniki serio
To bardzo duża beta jak na nie-ciąże dla kobiet w naszym wieku. Beta u kobiet przed menopauzą powinna wynosić <1 (czasami lab podają wynik jako <5 lub <2,5 itp. ale tu na wyniku nie ma „<„ - wynik jest dokładny i wskazuje na ciążę, a progesteron mocno sugeruje biochemiczną.Teraz doczytałam na drugim wątku ze to juz ok 12dpo wiec raczej prog spadł prawidłowo na okres. Nie wiem czy w takim razie można mówić o biochemie bo ta beta to nieciązowa. Tego juz sie nie dowiesz... nie łam sięlistopadowe dzieci tez są super !
Zaczęłam się mega martwićTo bardzo duża beta jak na nie-ciąże dla kobiet w naszym wieku. Beta u kobiet przed menopauzą powinna wynosić <1 (czasami lab podają wynik jako <5 lub <2,5 itp. ale tu na wyniku nie ma „<„ - wynik jest dokładny i wskazuje na ciążę, a progesteron mocno sugeruje biochemiczną.
A w który dzien cyklu bedziesz testować?Mam jeszcze 2 dni to testowania, najgorzej![]()