L
Ladycarooo
Gość
może poczekamy, aż dziewczyny potestują, żeby nie było, że większosć siedzi na marcowym, a dziewczyny co mają testowanie przed sobą nie mają z kim gadaćJak dla mnie @Ladycarooo mozna powoli zakładać temat marcowy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może poczekamy, aż dziewczyny potestują, żeby nie było, że większosć siedzi na marcowym, a dziewczyny co mają testowanie przed sobą nie mają z kim gadaćJak dla mnie @Ladycarooo mozna powoli zakładać temat marcowy![]()
O matulo.. mi lekarz ostatnio badał progesteron, Ala na szczęście nic nie płaciłam. Za to płace za każde usg 40 euro przy monitoringu, a jakbym chciała raz na pół roku Np usg to 50 euro. To normalnie u gin sprawdzalas te ceny czy w jakimś labolatorium ?Tez mieszkam w DE - sprawdzałam z ciekawości ile kosztuje progesteron albo beta jeśli się chce wykonać prywatnie, 27€ za hormon![]()
Ze skierowaniem to na pewno będą pokrywane przez kase, patrzyłam z ciekawości w prywatnym laboratorium. Z usg to wiedząc ze mam cystę na jajniku i idąc na pierwsza konsultacje z niemiecka gin. tez musiałam zapłacić 50€ za pierwsze usg, potem z uwagi na diagnozę były darmowe, miałam kontrole co 3 msc ale cysta nie malała i w grudniu była laparo - potworniak 8,5 cm… na szczęście udało się oszczędzić jajnikO matulo.. mi lekarz ostatnio badał progesteron, Ala na szczęście nic nie płaciłam. Za to płace za każde usg 40 euro przy monitoringu, a jakbym chciała raz na pół roku Np usg to 50 euro. To normalnie u gin sprawdzalas te ceny czy w jakimś labolatorium ?
U mnie 10dpo, również biało.U mnie 9dpo i biało ale mam jeszcze kilka dni na kreskę albo okres![]()
Mamy jeszcze czas u mnie 6 dni po owu.U mnie rowniez
U mnie 10dpo, również biało.![]()
U mnie 10dpo, również biało. [emoji846]
U mnie 10dpo, również biało.![]()