kasiaa91
Fanka BB :)
To raczej nie możliwe. Po prostu oznaczałoby że owulacja była wcześniej.
A zdarzył się komuś pozytywny test 6 dni po owulacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A zdarzył się komuś pozytywny test 6 dni po owulacji?
Piękne kreski, gratuluje !Cześć dziewczyny, trafiłam tu przypadkiem i na pewno zostajepodoba mi się tutaj. Ale nie o tym mowa, testowałam się 19.02 dzień przed moimi urodzinami i ku zaskoczeniu test wyszedl pozytywny. Byl to pierwszy cykl starań, oczywiście przy robieniu testu owu. A co do objawów to oczywiście brak @, niesamowity bol piersi, ból głowy co jakiś czas i do tego ból w podbrzuszu. Bardzo się cieszę z takiego prezentu urodzinowego
![]()
No bo tak patrzę, że jak dziewczyny testują i się zastanawiamTo raczej nie możliwe. Po prostu oznaczałoby że owulacja była wcześniej.
Moj wyszedł negatywny, wszędzie czytam, że mozna spróbować 8dni po 10 dni po ale najlepiej w dniu @ lub 7 dni od terminu @. Ale kto by się tym przejmował chyba te, które bardzo nie chcą zajśćA zdarzył się komuś pozytywny test 6 dni po owulacji?
Ja np już zaakceptowałam fakt, że jestem testowym freakiem i walę sobie jak mi się podobaMoj wyszedł negatywny, wszędzie czytam, że mozna spróbować 8dni po 10 dni po ale najlepiej w dniu @ lub 7 dni od terminu @. Ale kto by się tym przejmował chyba te, które bardzo nie chcą zajśćczyli nie my
Cześć dziewczyny, trafiłam tu przypadkiem i na pewno zostajepodoba mi się tutaj. Ale nie o tym mowa, testowałam się 19.02 dzień przed moimi urodzinami i ku zaskoczeniu test wyszedl pozytywny. Byl to pierwszy cykl starań, oczywiście przy robieniu testu owu. A co do objawów to oczywiście brak @, niesamowity bol piersi, ból głowy co jakiś czas i do tego ból w podbrzuszu. Bardzo się cieszę z takiego prezentu urodzinowego
![]()
Dziękuję za info, zaraz znajdę wątek i dołączęTo miesięczny wątek testowy za kilka dni nikogo tu nie będzie. Lepiej przejdź i zostań na październikowych mamach
I jak testowane byłoNie, najwyżej to jeden test zmarnowany
Albo w ciąży będę albo nie, to kiedy spróbuje sprawdzić nic nie zmieni w tej kwestii
Było, raczej białoI jak testowane było![]()