To zgadzam się z tobą . Masz racjeNo i „płytko w pochwie” - dla mnie płytko w pochwie to nie petting
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To zgadzam się z tobą . Masz racjeNo i „płytko w pochwie” - dla mnie płytko w pochwie to nie petting
Nie poprostu dla samej siebie chciałabym wiedzieć na przyszłość . Teoria mówi ze jest to możliwe ale praktyka co innegoPrzepraszam jeśli obrażę, ale twoje wypowiedzi traktuje jak żart.... Są tu dziewczyny które starają się od dłuższego czasu o ciążę a wchodzisz piszesz że zawsze za pierwszym razem zachodzisz w ciążę więc próbujesz innych sposobów ....
To wkońcu uprawiasz seks czy petting? [emoji2358]To zgadzam się z tobą . Masz racje
Żeby zajść w ciążę musi być stosunek. Najlepiej pełny z wytryskiem w pochwie chociaż i z przerywanych dzieci się rodzą. Jeśli uprawiasz petting czyli facet cię dotyka penisem i go nie wprowadza do środka to dla mnie opcji ciąży nie ma.Wiesz u mnie jest inny problem nie ma problemu z zajściem ale trzy razy poroniłam . Także cała ciąże mam traktowana jako ciąże wysokiego ryzyka
Winowajca progesteron dlatego miałam do 20 tyg duphaston a potem luteinę do 37 tygŻeby zajść w ciążę musi być stosunek. Najlepiej pełny z wytryskiem w pochwie chociaż i z przerywanych dzieci się rodzą. Jeśli uprawiasz petting czyli facet cię dotyka penisem i go nie wprowadza do środka to dla mnie opcji ciąży nie ma.
Co do poronień jakąś diagnostykę wykonałaś?
Jasne, ale za moment przechodzimy na wątek marcowyHej dziewczyny można dołączyć do grona ??
Dzisiaj nawiedziła mnie małpa więc kolejny cykl starań przed nami
Petting z wytryskiem na narządy rodne zewnętrzne i wprowadzenie przyrodzenia bardzo płytkoTo wkońcu uprawiasz seks czy petting? [emoji2358]
No tak myślałam ale nie mogłam znaleźćJasne, ale za moment przechodzimy na wątek marcowy![]()
Spoczko, jak założę wątek marcowy to napewno dam znać i zapraszamNo tak myślałam ale nie mogłam znaleźć![]()