G
guest-1680456925
Gość
Rób czekamyWłaśnie mnie tez zastanawiają moje piersi, coś za luźne są, szyjkę badałam - podobnie jak u ciebie na moj gust. Zrobie dziś facelle bo mam dwa, Clearblue zostawiam na piątek![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rób czekamyWłaśnie mnie tez zastanawiają moje piersi, coś za luźne są, szyjkę badałam - podobnie jak u ciebie na moj gust. Zrobie dziś facelle bo mam dwa, Clearblue zostawiam na piątek![]()
Uuuuu moja droga pewnie i tak nieprzerwanie dzień w dzieńU mnie dziś pik![]()
Jestem jeszcze w pracy, zrobie jak wrócęstella33 i jak ???
Oto przykład jak mozna sobie wygooglować dopasowanie do stanu, w ktorym pragnie się być.
"...U niektórych kobiet w pierwszych dniach od zapłodnienia mogą wystąpić biegunki i wymioty. Jest to dość częsty przypadek, nie musi to trwać długo..."
U mnie od niedzieli sie zaczęło 5 dni po owu i dzis na szczescie tylko biegunka, bez mdłości juz.Jestem jeszcze w pracy, zrobie jak wrócęhah! Ja miałam biegunkę (i to taka jaka nigdy) w 17dc ale podejrzewałam nieświeże jedzenie w restauracji, podejrzane ze nikt poza mna się nie czuł źle ale uznałam ze za szybko na takie objawy ciąży/zapłodnienia
może jednak… ? Wyniki testu będę się meldowac do 2 godzin ale nie nastawiam się na nic, nie dość ze facelle to jeszcze za wcześnie
Ile masz i ile po owu?@Ladycarooo wykreśl mnie z listy. Badałam wczoraj proga i albo spada juz na okres albo jest od początku daremny. Cionszy z tego nie będzie [emoji16]
Jestem jeszcze w pracy, zrobie jak wrócęhah! Ja miałam biegunkę (i to taka jaka nigdy) w 17dc ale podejrzewałam nieświeże jedzenie w restauracji, podejrzane ze nikt poza mna się nie czuł źle ale uznałam ze za szybko na takie objawy ciąży/zapłodnienia
może jednak… ? Wyniki testu będę się meldowac do 2 godzin ale nie nastawiam się na nic, nie dość ze facelle to jeszcze za wcześnie
Ile masz i ile po owu?