• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
stella33 i jak ???
Oto przykład jak mozna sobie wygooglować dopasowanie do stanu, w ktorym pragnie się być.

"...U niektórych kobiet w pierwszych dniach od zapłodnienia mogą wystąpić biegunki i wymioty. Jest to dość częsty przypadek, nie musi to trwać długo..."

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie dziś pik 😎

Załączniki

• 3797a483-ceb9-4fdc-9a1f-133cfdaf8f03.jpg
    3797a483-ceb9-4fdc-9a1f-133cfdaf8f03.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 112
stella33 i jak ???
Oto przykład jak mozna sobie wygooglować dopasowanie do stanu, w ktorym pragnie się być.

"...U niektórych kobiet w pierwszych dniach od zapłodnienia mogą wystąpić biegunki i wymioty. Jest to dość częsty przypadek, nie musi to trwać długo..."
Jestem jeszcze w pracy, zrobie jak wrócę 🙈 hah! Ja miałam biegunkę (i to taka jaka nigdy) w 17dc ale podejrzewałam nieświeże jedzenie w restauracji, podejrzane ze nikt poza mna się nie czuł źle ale uznałam ze za szybko na takie objawy ciąży/zapłodnienia 😅 może jednak… ? Wyniki testu będę się meldowac do 2 godzin ale nie nastawiam się na nic, nie dość ze facelle to jeszcze za wcześnie

Jestem jeszcze w pracy, zrobie jak wrócę 🙈 hah! Ja miałam biegunkę (i to taka jaka nigdy) w 17dc ale podejrzewałam nieświeże jedzenie w restauracji, podejrzane ze nikt poza mna się nie czuł źle ale uznałam ze za szybko na takie objawy ciąży/zapłodnienia 😅 może jednak… ? Wyniki testu będę się meldowac do 2 godzin ale nie nastawiam się na nic, nie dość ze facelle to jeszcze za wcześnie
U mnie od niedzieli sie zaczęło 5 dni po owu i dzis na szczescie tylko biegunka, bez mdłości juz.

Jesli będziemy pozytywne potwierdzimy ten fakt .... bzykanko....sranko.... ciąża 😁🙃🤣😂

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry