Z
zaz208622
Gość
Skoro podejrzewasz ze jesteś w ciąży to ponów.
robiłam test w dniu okresu i wyszedł negatyw
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
robiłam test w dniu okresu i wyszedł negatyw
Nie wiem po co ten głupi Jas był, Anie mi po nim lepiej nie było ani nic [emoji85] Samo zakładanie aparatury bolało jak taka konkretna miesiączka, ale momentu wpuszczania kontrastu nie czułam ani troszkę. Po wyniki mam dzwonić w poniedziałek, ale lekarz powiedział, że wszystko się ładnie podswietlilo, wiec chyba dobrze.
Super, cieszę się, ze wszystko ok <3Nie wiem po co ten głupi Jas był, Anie mi po nim lepiej nie było ani nicSamo zakładanie aparatury bolało jak taka konkretna miesiączka, ale momentu wpuszczania kontrastu nie czułam ani troszkę. Po wyniki mam dzwonić w poniedziałek, ale lekarz powiedział, że wszystko się ładnie podswietlilo, wiec chyba dobrze.
podejdę dzisiaj po test do apteki. Ciekawi mnie czy ktoś miał podobnie i okazało się ze w tej ciąży byłSkoro podejrzewasz ze jesteś w ciąży to ponów.
Brałam macmirror complex 500 i gunoxin info 600Masz infekcję dlaczego jej nie leczysz?
pokażesz ten test?Czas iść na marcowe
Pozytywny test w 13 dpo i początek okresu jednocześnie![]()
pokażesz ten test?