Shemshi
Fanka BB :)
A leki stosowane przy invitro nie mogły mieć wpływu na poziom progesteronu?Ciąża 1.trymestr : 11.0 - 44.3 ng/ml
Ciąża 2.trymestr : 25.4 - 83.3 ng/ml
Ciąża 3.trymestr : 58.7 - 214.0 ng/ml
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A leki stosowane przy invitro nie mogły mieć wpływu na poziom progesteronu?Ciąża 1.trymestr : 11.0 - 44.3 ng/ml
Ciąża 2.trymestr : 25.4 - 83.3 ng/ml
Ciąża 3.trymestr : 58.7 - 214.0 ng/ml
Miałam usg w pon i nic nie mówił żeby się coś działo na jajnikach ale po odstawieniu leków wydaje mi się ze powinien dużo spaść... 12.06 jak robiłam (a byłam jeszcze na lutinusie 3x1) to miałam 222. To już ponad dwa tygodnie. Ja to pół biedy aby maleństwu nie zaszkodziło...No to rzeczywiście dużo. Jeśli miałaś już USG i nie masz żadnych torbieli to ja bym to jednak skonsultowała. Pewnie ciąży to nie szkodzi (niektóre kobiety biorą duże ilości progesteronu na podtrzymanie) ale warto zbadać przyczynę takiego poziomu.
Ale to jest poziom progesteronu czy beta hcg?A leki stosowane przy invitro nie mogły mieć wpływu na poziom progesteronu?
No mogły ale ja już odstawiłam wszystkie więc tak sobie myślę że powinien spadać a tu coś słabo...A leki stosowane przy invitro nie mogły mieć wpływu na poziom progesteronu?
progesteronAle to jest poziom progesteronu czy beta hcg?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Też racja!Mnie będą badać w szpitalu w poniedziałek. Teraz biorę luteine na pałę, ale w poprzedniej ciąży miałam problem z utrzymaniem więc lepiej dmuchać na zimne. W sumie lepiej więcej niż za mało.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ty masz kogo karmić tym progesteronemJa biorę luteine 2x100 i od dziś mam brać jeszcze duphaston 3 razy dziennie