Coffe18
Fanka BB :)
Mdłości mam od jakiś 4 dni raz mniejsze raz większe ale nie wymiotuje na szczęście . Czasem poczuje jakieś ciągniecie , czasem coś zakłuje noi spać mi się chce i leżeć długoTo witaj w klubiea jak się czujesz
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mdłości mam od jakiś 4 dni raz mniejsze raz większe ale nie wymiotuje na szczęście . Czasem poczuje jakieś ciągniecie , czasem coś zakłuje noi spać mi się chce i leżeć długoTo witaj w klubiea jak się czujesz
![]()
To ja jak narazie tez tylko ciągniecie w podbrzuszu czasami ból jak na miesiączkę mdli mnie czasem ale może tez przez duphastonMdłości mam od jakiś 4 dni raz mniejsze raz większe ale nie wymiotuje na szczęście . Czasem poczuje jakieś ciągniecie , czasem coś zakłuje noi spać mi się chce i leżeć długo![]()
Poczekaj na spokojnie aż Beta sięgnie minimum 1000 wcześniej gin nic nie zobaczy , a bez sensu latać co 3 dniBeta 220 teraz tylko jak najszybciej dostać się do lekarza![]()
Wiem wiemPoczekaj na spokojnie aż Beta sięgnie minimum 1000 wcześniej gin nic nie zobaczy , a bez sensu latać co 3 dni![]()
GratulacjeWitam się nieśmiało i ja. Wczoraj wyszedł pozytywny test, dzisiaj dwa kolejne i znowu 2 krechy. Wizytę mam dopiero 19.06. Ostatnio coś często burczy mi w brzuchuŻyczę Wam wszystkim spokoju na najbliższe miesiace
![]()