Butterfly.
Fanka BB :)
dzisiaj robiłam tsh zobaczymy jak wyjdzie, a w ciąży bierzesz tyle samo czy masz zwiększoną dawkę ?To ja mam Identycznie. Też biorę tabl na tarczyce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj robiłam tsh zobaczymy jak wyjdzie, a w ciąży bierzesz tyle samo czy masz zwiększoną dawkę ?To ja mam Identycznie. Też biorę tabl na tarczyce
ja mam botwinke i zaraz będę piekła jagodzianki chętnie zapraszamKurcze a ja nadal chce ten bigos![]()
A gdzie się takich mężów szuka?Ja mam to szczęście, że mój mąż jeszcze j siebie w domu został nauczony, że to nie tylko kobieta w domu gotuje, więc jak czasem chce coś innego to sobie sam ugotujei są też takie rzeczy, który ja nigdy nie robię, tylko zawsze on np. rosół i mielone
niestety tylko bardzo dużo pracuje, a ja tylko na 3/4 etatu, więc staram się też go nie przemęczać
Jak nie zrobi Ci się rumień to nie powinno nic złego się dziaćHej a ja wczoraj wyciągnęłam kleszcza z nogi, dzwoniłam do ginekologa kazał nie panikować i obserwowac a najwyżej za jakiś czas zrobić przeciwciała, a nigdy kleszcza nie miałam to musiał akurat teraz![]()
A gdzie można przyjechać na jagodzianke? Bo nie wiem na którą bym byłaja mam botwinke i zaraz będę piekła jagodzianki chętnie zapraszam![]()
A gdzieś się kiedyś przyplątał w jakimś klubie i tak już zostałA gdzie się takich mężów szuka?Mój może mi ugotować zupkę chińska
![]()
Trzeba było iść do klubu a nie szukać po ulicachA gdzieś się kiedyś przyplątał w jakimś klubie i tak już został![]()
Dolnoslaskie 1h od WrocławiaA gdzie się takich mężów szuka?Mój może mi ugotować zupkę chińska
![]()
Jak nie zrobi Ci się rumień to nie powinno nic złego się dziać
A gdzie można przyjechać na jagodzianke? Bo nie wiem na którą bym była![]()
O to ciasta zawsze robię ją i to w sumie uwielbiam, bo tam jest zawsze dokładny przepis, wszystko się odmierza i nie trzeba nic doprawiaćMój mąż też lubi gotować. Częściej ja gotuje. Ale mój mąż nie ma z tym problemu. Nawet zupełnie nowe rzeczy byle tylko przepis miał. Nawet ciasta piecze![]()