Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem właśnie, ale w sumie ma rację, lepiej się trochę pilnować żeby zaraz nie było +30 [emoji28] ale w zasadzie nie tyję łatwo, przez bardzo długi czas ważyłam 55kg i udało mi się po kilku latach przytyć te 7ojojoj współczuje tych wymiotów, mnie dzisiaj jak na razie trochę mdli, mam nadzieje że tez nie polecę do rygi
Czemu nie pozwoliła Ci tyć? ja w pierwszej ciazy tak samo ważyłamprzy tym samy wzroście i nikt mi nic nie powiedział że tyć nie moge, teraz niestety mam niedowagę.
Doczekamy sięjej ale Wam zazdroszczę wizyt, ja musze czekać aż do 30.06 na wizytę, Prywatnie już nie chce chodzić, bo wizyta z piątku to był niewypał, wiec muszę czekac cierpliwie, to będzie już 8tc.
Cieszę sie strasznie z Waszych serduszek i pęcherzyków,![]()
Oczywiście ze superDzisiaj beta 157 a w sobotę 57czyli po 48 - co sadzicie?
świetny przyrost!! szybko strasznie miałaś wynikiDzisiaj beta 157 a w sobotę 57czyli po 48 - co sadzicie?
moje marzenie przytyć te 7kg, tez teraz ważyłam niecałe 55kg i jak wczoraj zobaczyłam na wadze 56kg to się chwaliłam dumna mężowi że 1 kg do przodunie wiem właśnie, ale w sumie ma rację, lepiej się trochę pilnować żeby zaraz nie było +30 [emoji28] ale w zasadzie nie tyję łatwo, przez bardzo długi czas ważyłam 55kg i udało mi się po kilku latach przytyć te 7
Nie zaszkodziDziewczyny jak sobie radzicie w pracy jak chce Wam się tak przeogromnie spać? i w dodatku nie mogę się skupić na niczym dłuższą chwilę, już kawę wypiłam ale ni pomogła, w nocy znowu nie spalam. myślicie że taka bezsenność nie zaszkodzi kropkowi?
Hmm o diete tak czy inaczej warto zadbac..samo wyeliminowanie gazowanych slodkich napoji duzo dami zwykłe gumy do żucia tez w miarę pomagają, juz byłam pewna, że wytrzymam do domu, ale jednak się nie udało [emoji28] a ja tak bardzo nie lubię wymiotować [emoji25]
swoją drogą pani doktor powiedziała mi na koniec wizyty zebym za dużo nie tyła [emoji848] ważę 62kg przy 169cm, a jak tak nie będę jadła tylko wymiotowała, to myślę, że mi raczej waga spadnie [emoji55]
czekam na wiadomość po waszych dzisiejszych wizytach [emoji5][emoji847]
Nie zaszkodzijak wracasz z pracy to lece na drzemkę jesli możesz.
Ja za to spałam super a dzisiaj po dlugim spacerze ciagnelo w prawej pachwinie.
Hmm o diete tak czy inaczej warto zadbac..samo wyeliminowanie gazowanych slodkich napoji duzo da
Ja mimo dbania o to co jem i kiedy i w jakich ilosciach( nie mylic z odmawianiem sobie wszystkiego) plus duzo ruchu tylam ok 17kg([emoji2370]) ale dopiero waga rosła szybszym tempem od 25tyg . A do wagi sprzed ciąży wracalam lezac karmiac w niecale 2m [emoji1] z pierwszym synem tylko jak zachodzilam wazylam 58 a tydzień po porodzie 53. Niby wtedy przytylam 18kg ale Musiala to byc woda jak i ciaza zezarla mi mięśnie bo lydki topilam w kozakach[emoji38]
Ale tak jak mowie. Co jemy a dokladnieh w jakich ilosciach ma jednak duze znaczenie i jaki metabolizm mamy teraz. Czy tez nie ma problemów tarczycowych do danego stanu rzeczy
Wczoraj miałam mega ochotę na pomidory w smietanie z cebulka i paste z jaj i avocado.. [emoji7][emoji38] pasztetem moglabym się podzielić.. Sami robimy i mam pare kostek zamrożonych [emoji1]
Mnie z każdym dniem coraz bardziej mdli też.. Mam na 7 do pracy, chyba niedługo będę musiała wstawać o 5, żeby się wyrobić. Doszła też zgaga i wrażliwość na zapachy. Najchętniej już poszłabym na L4, ale co ja będę robić przez 8 miesięcy w domu??dziewczyny ja od samego rana jeszcze przed wizytą wymiotowałam, w samochodzie teraz to samo, na samej końcówce trasy [emoji3064] a n jeszcze nie jadłam, wypiłam smothie bo od rana mi niedobrze, ahh ale dobrze że kropeczka rośnie [emoji3059]
Masakra ja ważę 65 przy tym samym wzroście to ja nie wiem co mi lekarz powiemi zwykłe gumy do żucia tez w miarę pomagają, juz byłam pewna, że wytrzymam do domu, ale jednak się nie udało [emoji28] a ja tak bardzo nie lubię wymiotować [emoji25]
swoją drogą pani doktor powiedziała mi na koniec wizyty zebym za dużo nie tyła [emoji848] ważę 62kg przy 169cm, a jak tak nie będę jadła tylko wymiotowała, to myślę, że mi raczej waga spadnie [emoji55]
czekam na wiadomość po waszych dzisiejszych wizytach [emoji5][emoji847]