_white_wall
Fanka BB :)
a ja się wkurzyłam, na nic nie mailaam ochoty, tylko smoothie i kilka czereśni zjadłam, nagle mnie naszło się ziemniaki z jajkiem sadzonym, idę do kuchni a tam wody nie ma [emoji25] będzie o 17 czyli za godzinę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze a ja wam znowu pomarudze [emoji28] wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak? [emoji24][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061]
Spokojnie maleńkaKurcze a ja wam znowu pomarudzewczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak?
![]()
Możliwe żeby cena między diagnostykami różniła się tak drastycznie ? 3x wiecej ?No szok. Tyle. Mam spoko chłopaka koło domu w diagnostyce-pobiera bezboleśnie całkiem, ale ceny daj spokój. Wolę pojechać kawałek do tego labu. Krzywą za 26 pln robią, bo już nie omieszkałam zapytać na przyszłość![]()
Hihi to ja z kolei mam 171 i waga 69To ja jestem 2 cm wyższa i ważę 70kg w poprzedniej ciąży zaczynałam z wagą 65 a skończyłam z 78więc teraz pewnie będzie ponad 80 kg na końcówce
No widzisz ja jak już wspomniałam mam przez luxmed diagnostyke ale sama doktor poleciła mi. Bym u nich nie robiła. Pasuje mi lokalizacja bo dosłownie mam rzut beretem ale bez przesady. No i ten czas oczekiwania strasznie długi.Możliwe żeby cena między diagnostykami różniła się tak drastycznie ? 3x wiecej ?
u nas w diagnostyce progesteron 30 zł .
ty piszesz ze 90masakra
ja gdzie ostatnio na fb widziałam dyskusję mam i te liczby +30kg, +25kg a nawet i +40kg mnie przeraziły [emoji28] to już zdecydowanie za dużoHihi to ja z kolei mam 171 i waga 69 [emoji854] ahaha i model się żebym do 90 nie doszła ahahah [emoji6]
Ja od zawsze robie w diagnostyce i szczerze jak wcześniej sprawdzałam betę to już do 12 miałam wyniki . Najpóźniej przyszedł mi raz wynik moczu i chyba była 14:30 a tak to zawsze szybciutko wyniki także nie narzekam . Tez mam pakiet tylko z medicover i robią właśnie w diagnostyce . Byc może to kwestia zamieszkania ale takie różnice są niewiarygodne . Mogą się różnic oczywiście , ale nie aż TyleNo widzisz ja jak już wspomniałam mam przez luxmed diagnostyke ale sama doktor poleciła mi. Bym u nich nie robiła. Pasuje mi lokalizacja bo dosłownie mam rzut beretem ale bez przesady. No i ten czas oczekiwania strasznie długi.