U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Ty też jesteś 4+4 o ile dobrze pamiętam prawda?Magdalenamadzia super kreseczka. Wyslalam wiadomosc ze zdjeciem mojego testu z dziś ale czeka na potwierdzenie przez moderatora![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty też jesteś 4+4 o ile dobrze pamiętam prawda?Magdalenamadzia super kreseczka. Wyslalam wiadomosc ze zdjeciem mojego testu z dziś ale czeka na potwierdzenie przez moderatora![]()
Wyslalam drugi raz ale zas ze trzeba zaakceptować. Może inne zdjęcie wybioreTy też jesteś 4+4 o ile dobrze pamiętam prawda?![]()
Laski! Jest serducho, jest zarodek, idealne wymiary wg om i wg sprzętu wielkość 6t1d.
Pierwsze koty za płoty![]()
FitMum kiedy wybierasz się do lekarza?![]()
ekstra, gratulacjeLaski! Jest serducho, jest zarodek, idealne wymiary wg om i wg sprzętu wielkość 6t1d.
Pierwsze koty za płoty![]()
a u mnie wyostrzony węch to przekleństwo, wszystko mi śmierdzi, połowa nie smakuje i jeszcze mnie odrzuca od niektórych rzeczy całkowicieGratulacje dla wszystkich które zobaczyły dzisiaj serduszka
U mnie dopiero 5+3 a wizyta dopiero w sobotę. Piersi bolą i wyostrzył mi się węch, moglabym mieć taką opcję nawet niebędąc w ciąży bo pomaga w życiuoby to się nie obróciło we wstręt do zapachów.
Kiedy zaczęły wam się mdłości?
Gratulacje dla wszystkich które zobaczyły dzisiaj serduszka [emoji3059]
U mnie dopiero 5+3 a wizyta dopiero w sobotę. Piersi bolą i wyostrzył mi się węch, moglabym mieć taką opcję nawet niebędąc w ciąży bo pomaga w życiu [emoji38] oby to się nie obróciło we wstręt do zapachów.
Kiedy zaczęły wam się mdłości?