Ja mam caly czas zaokraglony od 3 tyg, chyba to sa wzdecia. Moja to pierwsza ciaza I jestem 8t6dDziewczyny które są w 8tc czy zaokrągla się wam już lekko brzuszek? Jak tak to napiszcie czy to wasza pierwsza czy kolejna ciąża
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam caly czas zaokraglony od 3 tyg, chyba to sa wzdecia. Moja to pierwsza ciaza I jestem 8t6dDziewczyny które są w 8tc czy zaokrągla się wam już lekko brzuszek? Jak tak to napiszcie czy to wasza pierwsza czy kolejna ciąża
sok z kwaszonej kapusty?Ha ha mój brzuszek się zaokrąglił ale to nie z powodu ciazy tylko zaparc... Wcześniej nie miałam z tym problemu a teraz jest strasznie. Staram się jeść suszone śliwki, otręby, siemie lniane i nic
Może któraś ma inny sposób na zaparcia?
w pierwszej ciąży zaokraglil mi się brzuszek dopeiro w 16 tyg tak widoczniePytam się bo nie mogę się doczekać swojegoA słyszałam że w pierwszej ciąży robi się późno a dopiero w drugiej szybciej...
![]()
Ja dzisiaj mdłosci w pracy ale ogoraski pod ręką mam na przekąszenia by wytrzymać do przerwyU mnie dzisiaj apetyt wrócił, ale jak nie zjem mam mdłości, dzisiaj w sklepie zrobiło mi się słabo i chwycilam sok marchwiowy i cały wypiłam, autentycznie odpływałam;(
trzymam kciukiJa jutro pierwsza wizyta będzie 7+0trzymajcie kciuki. Ja również w pierwszej ciąży brałam prenatal a teraz po rankingu u pana tabletki kupiłam pueria
![]()
U mnie widać małe zaokrąglenie. Jestem po kilku poronieniach wcześniejszych. Może tez z tego wynika, ze szybciej widać? Raczej nie jest to tylko wzdęcie, bo widoczny jest cały czas niezależnie od tego co i ile zjem. Czasami wiekszy. Przed ciąża miałam płaskiDziewczyny które są w 8tc czy zaokrągla się wam już lekko brzuszek? Jak tak to napiszcie czy to wasza pierwsza czy kolejna ciąża