reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Czy następne wizyty to już prenatalne w przyszłym tygodniu? 😳😅
czas leci jak głupi, ale jakoś mi się dłużą te tygodnie jak nie ma żadnych pobrań lekarzy itp. Jak dosłownie nic się nie dzieje 😅 dzisiaj ruszyłam duoe do labu na badanie tsh, ft3 i ft4 bo w piątek mam Endo, a w sobotę mam USG piersi. Potem kolejny tydzień bez wizyt i w ostatni tydzień lipca muszę jechać na pobranie krwi do PAPP-Y, a 1.08 dopiero zobacze mojego maluszka.

Myślę, czy się nie zapisać na jakieś usg na dniach 😂😂 zobaczyć jak tam się ma maluch, ale podejrzewam, że i tak nie ma terminów więc będę musiała jakoś wytrzymać te dwa tygodnie.
31.07 mam wizytę na NFZ ale to bez USG głównie idę po l4, potem 01.08 usg prenatalne u mojego lekarza prywatnego, 05.08 prenatalne z omówieniem PAPPY na NFZ. W teorii 04.08 mam jeszcze wizytę u innego lekarza prywatnego (którego rozważam jako prowadzącego) ale postaram się przepisać, bo ona dawała skierowanie na prenatalne więc skoro mam 5.08 to jaki sens iść do niej 4.08.

reklama
Myślę, czy się nie zapisać na jakieś usg na dniach 😂😂 zobaczyć jak tam się ma maluch, ale podejrzewam, że i tak nie ma terminów więc będę musiała jakoś wytrzymać te dwa tygodnie.
31.07 mam wizytę na NFZ ale to bez USG głównie idę po l4, potem 01.08 usg prenatalne u mojego lekarza prywatnego, 05.08 prenatalne z omówieniem PAPPY na NFZ. W teorii 04.08 mam jeszcze wizytę u innego lekarza prywatnego (którego rozważam jako prowadzącego) ale postaram się przepisać, bo ona dawała skierowanie na prenatalne więc skoro mam 5.08 to jaki sens iść do niej 4.08.
Też mnie kusi iść jeszcze na USG, przed chwilą umówiłam sobie w luxmedzie na piątek 😅 jeszcze przemyśle, może za bardzo schizuje i analizuje objawy 🫠

Do góry