LiliankaKornelka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O takCzy następne wizyty to już prenatalne w przyszłym tygodniu?![]()
To niemożliwe, przecież tyle co zaszłyśmyCzy następne wizyty to już prenatalne w przyszłym tygodniu?![]()
czas leci jak głupi, ale jakoś mi się dłużą te tygodnie jak nie ma żadnych pobrań lekarzy itp. Jak dosłownie nic się nie dziejeCzy następne wizyty to już prenatalne w przyszłym tygodniu?![]()
Ja jeszcze jutro mam wizyte normalna- dowiem sie finalnie czy jedno dziecko, czy dwoje sie schowaloCzy następne wizyty to już prenatalne w przyszłym tygodniu?![]()
Też mnie kusi iść jeszcze na USG, przed chwilą umówiłam sobie w luxmedzie na piątekMyślę, czy się nie zapisać na jakieś usg na dniachzobaczyć jak tam się ma maluch, ale podejrzewam, że i tak nie ma terminów więc będę musiała jakoś wytrzymać te dwa tygodnie.
31.07 mam wizytę na NFZ ale to bez USG głównie idę po l4, potem 01.08 usg prenatalne u mojego lekarza prywatnego, 05.08 prenatalne z omówieniem PAPPY na NFZ. W teorii 04.08 mam jeszcze wizytę u innego lekarza prywatnego (którego rozważam jako prowadzącego) ale postaram się przepisać, bo ona dawała skierowanie na prenatalne więc skoro mam 5.08 to jaki sens iść do niej 4.08.