sojnabig
Fanka BB :)
Rozmaryn powodzenia!!!
Ellie - też już duży dzieciaczek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ellie - też już duży dzieciaczek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ellie gratulacje, duży chlopiecWooow rozmaryn trzymamy kciuki !!! Jagodka ale mi slinka cieknie na te buleczki przez cukrzyce moge tylko sobie powachac
A ja wyszlam od lekarza i caly czas sie smieje do siebie i pojechalam do meza pracy bo nie moglam wytrzymacmyslalam ze bedzie nudna wizyta 2 minutowka a tu niespodzianka ... znowu usg
Synek wazy 2780 ulozony jest glowka na dol i jak pokazywalam gdzie czuje ruchy to mi pokazywala co tam jest
w ogole wizyta jakas taka przyjemna.. mam pompke medeli uzywana ale dostalam recepte na nowa pompke z ubezpieczenia, dowiedzialam soe ze mialam badania na wzw b i moge odroczyc szczepienie noworodka...lewatywy w szpitalu nie robia wiec mam nadzieje ze nie zrobie...
Pytalam sie o antybiotyk do oczu bo w planie porodu trzeba zaznaczyc czy chcemy czy od razu czy po godzinie.. to polecila po godzinie... no i maluszek slodko wyglada i jest cudownyaaa i zrobila mi ten test na bakterie g... cos tam
i szyjka otwarta na 1 cm
zaraz poczytam co to oznacza... cxy to juz niedlugo jak otwarta ? Czy to normalne w 36 tyg ciazy ...
Ellie gratulacje, duży chlopiecniektóre kobiety tygodniami chodzą z otwartą szyjka niektóre niedługo rodza, różnie bywa
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ellie gratulacje, duży chlopiecniektóre kobiety tygodniami chodzą z otwartą szyjka niektóre niedługo rodza, różnie bywa
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
No to już drugi razJa tak widze kasia.zosia, ze twoj Jas jest tylko miesiac starszy od mojego synkaCzyli w tym samym czasie w ciazy bylysmy
![]()