• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
No to ja rozmrazalam wczoraj zamrazarke, an szczescie pmieszczenie gdzie stoi styka sie z pokojem tzw kominkowym, wiec rozmrazanie poszlo blyskawicznie, wymylamm, przepatrzylam co wyrzucic, posegregowalam do szuflad i juz. Fakt, ze moja zwinnosc nie ta sama, ale jakos dalam rade, tyle ze maz mi szuflady wyciagal i nosil na zew i z powrotem.

Ja tam nie mam pospiechu, zeby wczesniej urodzic. W sumei mam jeden projekt niedopiety i ta kilka tyg w sam raz dopisze, poprawie, wysle i bedzie git. Tule, ze jakby nagle cos sie podzialo t jakos spokojniejsza jestem , ze dzidzi jest juz duze.

U mnie na stronie juz sie pojawily wyniki testu ale jak sie loguje to jest puste ... wiec i tak musze czekac do piatku.... udalo mi sie pozniej troche pospac ale obudzil mnie zapach paczkow :) niestety przez cukrzyce moge tylko powachac...
Pisalam wczesniej ze u nas ladna pogoda i nawet cieplo a tu teraz zaczal padsc snieg i ma byc -7 C wiec dzisiaj zostaje w domu i zaczne cos ustawiac w pokoju.. maz pomalowal nasza sypialnie ale cala podloge zachlapal farba i od tygodnia nie chhce mu sie zdrapac wiec chyba ja sie za to wezme....

Ja mam taką ogromną puchową kurtkę, czerwoną (mąż woła za mną w sklepie "pomidorku pomidorku:D"), kupiłam ją na bazarku za 80 złotych, także te oversize są najlepsze. Jeszcze mam w niej trochę miejsca, jednak bazarki są niezawodne, może coś tam upolujesz .jagódka?:)
super.mysz, nic sobie nie wkręcaj, ale czuwaj, zapamiętuj kiedy najwięcej ruchów, na pewno znasz rytm swojego dziecka. Podejrzewam, że lekarka chce być spokojna.

A ja nigdy nie miałam regularnych okresów, popierdzieliło mi się po tabletka antykoncepcyjnych, zaczęłam mieć długie cykle 35-40 i ciekawa jestem kiedy ja urodzę, bo chyba w moim przypadku nie ma co liczyć na poród podstawie OM. Oby Mała wyskoczyła przed "nalotem" mamy i teściowej 26 lutego ;-)
(termin na 11.01)

Ja pierwszego urodziłam dokładnie w terminie, a drugiego dwa tyg przed, teraz liczę na 38 tydz, no najwcześniej skończony 37 [emoji4]
Ale jestem zła, przez tą cholerna przeprowadzkę zgubiłam gdzies to kółko od stelażu od baldachimu do łóżeczka [emoji34][emoji34][emoji34] co prawda nie zamierzalam go teraz montować, ale wszystko sobie poszykowalam a tego nie ma [emoji53]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Turluturlu, nie będę kupować kurtki na miesiąc:/ Bez sensu kompletnie, co ja potem zrobię z dwa rozmiary za dużą kurtką? Dzwoniłam do druhny, jutro mój mąż do niej podjedzie i mu da swój płaszczyk, założę 5 warstw pod spód i jakoś damy radę. I tak ostatnio nie wychodzę codziennie z domu, tylko jak juź jest konieczność

Ja juz od dawna w swoich się nie dopinałam i kupiłam 2rozm większa z przeceny (też niezbyt gruba) ale ubieram się na cebulkę :) mam nadzieje ,że starczy do porodu bo też nie zamierzam kupować znowu:)

Ja mam jedna za duża kurtkę w która juz sie nie dopinan na suwak ale guziki ma 4 i na nie sie dopne tak na styk. Daje szal i ciepły sweter. Teraz juz na końcówkę nie kupuje. Jakos to bedzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry